ICY DIPLOMA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pelkkänä ajatuksenakin se jo jännitti. Kun ajatus konkretisoitui todellisuudeksi astellessamme Snow Villagen lumihotelliin sisään, jännitys kipusi korkeuksiinsa ja idea lumikinosten keskellä nukkumisesta alkoi tuntua aivan pähkähullulta idealta. Olen niin mukavuudenhaluinen, että lumisviitissä nukkuminen ei kokemuksena tullut heti ensimmäisenä mieleeni – mutta nyt, kun takana on yö upeasti rakennetussa hotellissa, on mieleni ehtinyt muuttua. Se oli suorastaan huikeaa.

Kotiinviemisinä Lainiosta sain itselleni vielä muistoksi diplomin. Tämä kaupunkilaishiiri vietti nyt siis todistetusti jäätävän yön makuupussiinsa kapaloituneena lumisviitin uumenissa Re:fa-tyttöjen kanssa. Ja mä jopa nukuin siellä! Muutaman tunnin oikein levollisestikin. Siitä huolimatta ihan mielelläni kääriydyn seuraavaksi yöksi mökkimme sänkyyn.

Vika ilta menossa jo, kotiin lennähdellään jo huomenna. Hirvittävän paljon olemme ehtineet jo muutamassa päivässä tehdä ja kokea, en olisi ikinä uskonut, että tämä arkajalka uskaltaa viettää lumikinoksien keskellä yönsä, saati ihastuisi niin palavasti Helly Hansenin kerrastoon, että miettii tällä hetkellä, kuinka puseron saisi yhdistettyä arkiasuihin.. ;) Tätä se mökkielämä teettää!

Pssst. Palkinnoksi tästä viileästä kokemuksesta ostin pikkuhuskyn, jonka vien Roosan pehmolelukokoelmaa kartuttamaan Kaukajärvelle. Woof!

// I did it! I spent a night in Snow Village! That was so COOL.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.