KOTIA KOHTI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Re:fa-tiimimme on kohta aika sanoa poroille ja lumiselle talven ihmemaalle hyvästit, kun koneen nokka ottaa illalla suunnaksi Helsingin. Kaupunkilaistyttönä ymmärrän nyt niin paljon paremmin sen, miksi monet käyvät Lapissa useammankin kerran vuodessa- tämä on aivan ihana paikka! Tekemistä on paljon, mutta rauhalliseen lumimaisemaan ja luontoon voi paeta kiireitä ja arjen hulinoita. Voit vuokrata käyttöösi niin moottorikelkan kuin lumikengätkin, tai pulahtaa avantoon virkistymään. Voit laskea tuulispäänä alas tuntureiden rinteitä tai ottaa niin pitkät päikkärit mökin lämmössä kuin vain haluat. Minä aion tulla Lappiin toistekin, tuolloin tosin lomailemaan, ja ehkäpä vaikka ruskan aikaan. Olen kuullut, että se jos mikä on Lapissa näkemisen arvoinen (?).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veera ikuisti juuri äsken asuni, jossa aion lennellä kohti kotia. Lentokoneessa istuminen ei kuulu suosikkiaktiviteetteihini, ja halusinkin valita ylleni asun, jossa viihdyn ja jossa olo tuntuu rennolta ja mukavalta. Selvisin koko reissun vain yksillä kengillä, nuo viime syksynä saamani Crocsin superbootsit olivat tänne täydellinen valinta ja mitä mukavimmat kävellä. Vaikka lämpötilat ovatkin pysyneet pakkasen puolella, ovat myös varpaani säilyneet kuivina ja lämpöisinä. Parhaat lappikengät ikinä.

NEULE/ SWEATER GINA TRICOT  FARKUT/ JEANS LIU JO (*saatu)  KENGÄT/ BOOTS CROCS (*saatu)  LAUKKU/ BAG GUESS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seikkailustani Lapissa tulette kuulemaan vielä paljon! Haluan ehdottomasti kertoa teille tarkemmin millainen oli esimerkiksi yöni lumisviitissä ja kuinka paljon opinkaan uutta Olympuksen uutukaisesta, OM-D E-M10:stä. Tuo lainakamera on saanut minut aivan pauloihinsa ja olenkin innolla kuunnellut muun muassa Veeran vinkkejä kameran käytöstä. Toivottavasti uudet oppini heijastuvat myös tänne blogin puolelle.

Hei hei, Lappi kuittaa ja kiittää. Kohta laskiaistiistaihernekeiton kautta koneeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// It is time to say goodbye to Lapland and head back home later this evening. This place has been a magical and amazing experience. Here’s so much to do and see and I have a feeling that I will return here as soon as possible. Now I understand why so many Finnish people love this place so much.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.