KUN TAPASIN FROSTIN JA KUMPPANIT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kenellekään ei varmastikaan tule yllätyksenä, että odotin Lapin reissultamme ehdottomasti eniten huskysafaria. Lapissa on uskomattoman paljon nähtävää ja tekemistä, tämä kaupunkilaishiiri oli eilen niin innoissaan, kun saavuimme Re:fa-tyttöjen kanssa Rami’s Huskies– huskysafarille. Meitä vastaanottamassa oli iso huskylauma, joka oli valmiina kiidättämään meidät lumiselle seikkailulle.

Oli upea kokemus istua vilttien alla kelkassa, jota kiidätti eteenpäin hurjaa vauhtia juokseva koiralauma, puhumattakaan niistä kauniista maisemista, joita matkan varrella näimme. On ollut ihanaa nauttia talven lumisesta ihmemaasta, kun etelässä ei tähän verrattuna ole lunta koko talvena nähtykään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huskysafarin päätteeksi saimme vielä tutustua paremmin noihin hurmaavan kauniisiin koiriin ja koirien joukosta löytyikin monta uutta kaveria rapsuteltavaksi. Kävin tervehtimässä muun muassa puolivuotiaita huskyn pentuja, jotka tosin vielä joutuvat jonkin aikaa odottelemaan ennen kuin pääsevät turistien mukana safarikierroksille. Hurmaava ja charmikas Frosti-herra sen sijaan oli jo työuransa päättänyt, ja vietti eläkepäiviään omassa kopissaan vieraiden rapsutuksista nauttien.

Talvinen seikkailumme jatkuu jälleen tänään! Erinomaista laskiaissunnuntaita kaikille ympäri Suomen. Kuka lähtee pulkkamäkeen?! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: Olympus OM-D E-M10

// What an amazing experience! <3 Yesterday, here in Lapland, we got the chance to participate in the guided sled dog safari with these beautiful huskies. Rami’s Huskies has been organizing these trips since the year 2000. Beautiful views, new experiences and amazing huskies, yesterday was a day which I will always remember!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.