#REFASHIONLAPISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

On aika paljastaa, minne liihottelemme kohta pilvien päällä Re:fa-tiimimme kera! Me lähdemme nimittäin etsimään kamerat kaulassamme lunta ja revontulia, poroja ja elämyksiä; me suuntaamme nyt Lappiin!

00-800x533

Olen tästä reissusta enemmän kuin innoissani, en ole nimittäin _ikinä_ aikaisemmin käynyt Lapissa. Seikkailusta tulee varmasti jännittävä ja unohtumaton ja koska mukanani Lappiin matkaa uusi Olympuksen OM-D E-M10-kamera, tulen tallentamaan muistikortille myös fiiliksiäni Lapin matkastamme teille jaettavaksi.

Olympus on jo aiemminkin minulle tutuksi tullut kameramerkki, joten uskallan väittää, että tulemme myös tämän uutukaisen kanssa vallan hyvin toimeen. Uusia, upeita ominaisuuksia on kuitenkin OM-D E-M10-kameran valikot täynnä, joihin matkan aikana aion syventyä vielä aiempaa paremmin. Suosittelen muuten kaikkia klikkailemaan tiensä myös Olympuksen Facebook-sivulle, jota jokaisen valokuvaamisesta kiinnostuneen tulisi ehdottomasti seurailla hyvien vinkkien ja kilpailujenkin takia!

84

Mutta millaisia kuvia sinä haluaisit Lapin reissultamme nähdä? Kokosin postaukseni kuvitukseksi viime aikoina blogissani nähtyjä kuvia eri osa-alueiden saralta kollaaseiksi. Asukuvat ovat yksi blogini kantavista teemoista, mutta koska blogiani on vaikea sijoittaa minkään tietyn genren alle, löytyy kuvieni seasta niin eläimellistä menoa kuin herkkuhetkiä arjestammekin.

3-800x1203

Toteutamme matkamme aikana erilaisia valokuvaamiseen liittyviä opasvideoita, jotka tullaan julkaisemaan blogeissamme maaliskuun aikana. Onko jokin kuvausaihe sinulle siis vielä vieras tai kaipaisitko vinkkejä vaikkapa asukuvien ottamiseen? Pyrimme mahdollisuuksien mukaan ottamaan myös lukijoiden kuvaustoiveet huomioon ja toteuttamaan reissumme niin, että ainoastaan me emme kartuta valokuvaustaitojamme reissun aikana, vaan myös te pääsette poimimaan hyviä vinkkejä talteen.

IMG_2248-800x1199

Seikkailumme on pullollaan ainutlaatuista, ja kaupunkilaistytölle varsin elämyksellistä ohjelmaa, joten kuvien tulva tulee varmasti olemaan loputon! Heitä siis oma kuvausaihetoiveesikin mukaan seikkailuumme ja muista, että Instagramini (@curiousnoora, #refashionlapissa) päivittyy reissun aikana tiiviiseen tahtiin.

Nyt mennään!

// Follow my amazing adventure in Lapland with the Re:fashion girls via Instagram (@curiousnoora)!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.