JURLIQUE: KUUKAUDEN TUOTTEENI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

1

Sen tuntee, kun se kolahtaa. Kun se oikea osuu kohdalle, on luottotuotteensa kanssa turvallista jatkaa yhteistä taivalta käsi kädessä. Painiskellessani viime vuonna kasvojen ihon ongelmien kanssa, aloin perehtyä tarkemmin luonnollisempaan kosmetiikkaan ja ihonhoitotuotteisiin. Tein välittömästi havaintoja siitä, kuinka ihonhoitotottumuksissa tapahtuneet muutokset vaikuttivat kasvojeni ihon hyvinvointiin ja vaihdoinkin lähes kaikki tuotteet yksi kerrallaan luonnollisempiin vaihtoehtoihin. Tein jo tuolloin yhteistyötä luonnollisia ja biodynaamisesti viljeltyjä raaka-aineita tuotteissaan käyttävän Jurliquen kanssa, jonka jälkeen käytössäni onkin ollut päivittäin Jurliquen tuotteita.

Re:fashionin ja Jurliquen yhteistyökampanjaan pääseminen olikin minulle, luonnollisesti, unelmien täyttymys- kampanjassa kolme Re:fa-tyttöä testaa nimittäin kuukauden ajan Jurliquen tuotteita niin, että tuona aikana keskitytään vain ja ainoastaan Jurliquen ihonhoitotuotteisiin. Harvoin sitä kuitenkaan tulee kuukauden ajan käytettyä vain yhden tietyn tuotesarjan valikoimaa, joten onkin jännittävää nähdä millaisia tuloksia kuukauden aikana onkaan nähtävissä.

Sain testiin tuotteita Jurliquen useammasta tuotesarjasta. Rose Moisture Plus-sarjan kosteuttava puhdistusaine on käytössäni jo aiemminkin hyväksi havaittu ja viime syksystä asti olen käyttänyt päivittäisessä kasvojen hoidossa sekä tuota samaista puhdistusainetta että saman sarjan kosteusvoidetta. Kun Suomeen saapuivat kuitenkin vuodenvaihteen jälkeen kovemmat pakkaset, vaihdoin kosteusvoiteen kuvissakin näkyvään Herbal Recovery-sarjan kasvoöljyyn, joka pelasti kasvoni aina silloin, kun kylmyys ja viima alkoivat tehdä näkyviä tuhoja ihollani. Näitä aarteita voinkin siis suositella teillekin käsi sydämellä jo nyt, ja siksi aionkin itse keskittyä tulevan kuukauden aikana lähinnä Jurliquen uutuuksiin, Calendula Redness Rescue-sarjaan.

9 5

Sain Jurliquen uutuussarjasta testiin kasvosuihkeen ja kosteusvoiteen. Koska herkkä kasvojeni iho kaipaa näin talviaikaan hieman extrahemmottelua, otan nämä tuotteet innolla testiin. Kehäkukka-uutetta ja hoitavia ainesosia sisältävä uutuussarja on suunnattu nimenomaan meille, jotka kärsimme ärtyneen ihon ongelmista, punoituksesta ja kuivuudesta. Koska aloitin testijaksoni jo pari päivää sitten, osaan jo arvata jääväni tähän kaksikkoon koukkuun. Kosteusvoide on samettisen pehmeää, mieto tuoksultaan ja se imeytyy nopeasti jättäen ihon hehkuvaksi. Kasvosuihke vaikuttaa otolliselta tuotteelta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kun iho kaipaa nopeaa virkistystä ja kosteutusta, on tämä tuote siihen tarkoitukseen erinomainen. Mietin jopa josko tämä suihke olisi hyvä valinta myös lentomatkoille, joista oma kasvojeni iho ei pidä lainkaan!

11

Joukosta löytyi vielä yksi, todella mielenkiintoinen uusi tuttavuus, jonka käyttöönottoa odotan ehkäpä kaikista eniten. Fruit Enzyme Exfoliator, hieman tavanomaisempia kuorintavoiteita voimakkaampi kuorintatuote saattaa vihdoin ratkaista tiettyjä iho-ongelmiani ja toivonkin sen tuovan yhdessä muiden tuotteiden kanssa kasvoilleni lisää hehkua ja hyvinvointia.

Tälläisellä luonnollisten tuotteiden valikoimalla otan siis haasteen vastaan ja vietän tulevan kuukauden Jurliquen kera. Ja kun Jurliquesta on kyse, en voi olla vielä hehkuttamatta sitä kuinka mielelläni otankaan näin visuaalisestikin tyylikkään ihonhoitosarjan kylpyhuonettani koristamaan. ♥

10

Jurliquen löydät myös Facebookista (KLIK).

// I’m going to spend the next month with Jurlique! These are the products I will be using only during the next month and I’m so excited. I just can’t wait to tell you guys about the results in the end of the month!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.