PERJANTAIPIRKKO #26

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kyllä se minuakin ärsyttää. Bloggaaja tekee hehkutusvideopostauksen, jossa kertoo tulleensa juuri yhteistyötapaamisesta ja luvassa on _SUURIA_ juttuja ja suunnitelmia, tulevaisuus näyttää valoisalta ja elämä hymyilee, mutta kappas, ”vaikka kuinka haluaisinkin teille niistä nyt heti kertoa, niin en valitettavasti voi, maltti on valttia muruset, vuoden päästä kuulette uutiseni!”.

Argh. Ärsyttävää.

Niinpä teenkin nyt itsekin ”pirkot” ja kerron, että hyppään lauantaiaamuna lentokoneeseen ja lähden taas reissun päälle. Mutta minne koneen nokka suunnataan? No enhän minä nyt sitä vielä paljasta.

| CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA |   | CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA |

 // Oh no, Pirkko has done it too. It is so annoying when a blogger tells to her readers that something amazing is going to happen, but shhhh, it’s a secret, I can’t talk about it yet. So annoying! But guys, I have some news for you, I’m leaving on a trip tomorrow morning by plane, but hahaaa I won’t tell you where. I know, so annoying.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.