NORAN & INAN YSTÄVÄNPÄIVÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

ME TÖRMÄTTIIN EILEN FRENDIEN ROSSIIN.

Tiedän, että ystävänpäivä oli jo eilen, mutta ystävällisiä päiviä tarvitaan tähän maailmaan useamminkin kuin vain 14. helmikuuta, joten pääsette kurkistamaan meidän ystävänpäiväämme hieman jälkijunassa.

Aamupäivä vierähti Muotiviikkojen näytösalueella, mutta ehdimme eilen Iinan kanssa kierrellä myös hieman hotellimme lähimaastoja. Karkasimme kuitenkin viimaa ja kylmyyttä pakoon näytöksen jälkeen heti ensimmäiseen vastaantulevaan Starbucksiin, ja kuten eilisessä kampanjasivulle ladatussa videossakin totesimme, nimiemme vokaalit katosivat kummasti kahvinkeiton ohessa. Ihastellessamme Lontoon vilinää lämpimän kahvilan ikkunapaikoilta, haikailimme ruusukimppujen perään. Hurmaava herrasmies yllätti kahvilassa tyttöystävänsä suurella kukkakimpulla. How romantic I must say!

DSC04077DSC04067

Iltapäivällä koitti eilispäivän THE HETKI. Sellainen hetki, jonka ei koskaan usko osuvan kohdalle, mutta niinhän siinä sitten kävi, että lounastimme samassa Mäkkärissä kuin Frendit-sarjan Ross. Ross. Se hurmaava paleontologi, joka oli varmasti Lontoossa tapaamassa Emilyä!  Yritimme Iinan kanssa poistua coolisti David Schwimmeriä vain varovasti vilkuillen, mutta taisimme olla niin huvittavan näköisiä, että David alkoi nauraa meille. Me poistuimme niin vikkelästi paikalta kuin vain voi. Sori, se kuva jäi nyt sitten nappaamatta, mutta tilanne oli niin absurdi, että stalkkasimme vielä hänen Twitter-tiliäänkin varmistuaksemme asiasta. Ja kyllä vain, hän tosiaan oli täällä!

Meillä meni pasmat niin sekaisin koko kohtaamisesta, että muka coolisti jäimme vain ottamaan valokuvia Isosta Penasta kikatellen ja tapahtumaa naureskellen. Olimme varmoja, että kukaan ei uskoisi meitä.

DSC04086 DSC04094

Seikkailimme keskustassa vielä tovin ja käväisimme myös Trafalgar Squarella (kun ehdotin Iinalle sinne menemistä, hän tosin kysyi, että mistä ihmeen squirrelista oikein puhun..), kunnes myrskytuulet alkoivat puhallella niin, että päätimme palata hotellille.

Ja mikäs ihana ylläri siellä odottikaan..

DSC04105

Kylpyammeemme reunalla odotti kylpyankka! Hotellissa oli käynnistynyt skaba, jossa asiakkaita pyydettiin kuvaamaan ankka sellaisessa kohdassa Lontoossa, joka olisi täydellinen paikka kosia rakastaan. Me aiotaan Iinan kanssa kiikuttaa ankka vielä jonnekin kuvattavaksi, palkintona on nimittäin herkullinen sushilounas alakerran upeassa ravintolassa!

Illan huipennokseksi ajattelimme käydä illallisella hotellin ravintolassa, mutta kappas, emmehän me muistaneet, että kaikki pöydät saattaisivat jo olla varattuina ystävänpäivän takia. Päädyimmekin siis hotellihuoneeseen pötköttelemään, juomaan cokista viinilaseista ja katselemaan Bridget Jonesia telkkarista.

Juhlistitteko te ystävänpäivää? <3

// Our Valentine’s Day here in London was excellent. Guess what, we even met Ross from Friends in McDonald’s. How cool is that? ;)


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.