LONDON FASHION WEEK/ DAY 2

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Mää romahan! Lontoon meno ja muodikas meininki ovat vieneet minut täysin mukanaan. Meillä on ollut Iinan kanssa varsin onnistunut reissu pikkuisia komplikaatioita lukuunottamatta (..vanha kunnon viisivuotias kameravanhukseni sanoi tänään muun muassa sopimuksensa irti puoli tuntia ennen näytökseen menoani..) ja aika on kulunut ohi nopeammin kuin olisin ikinä uskonut. Muotiviikot ovat kyllä tapahtumana melkoinen spektaakkeli ja paparazzin tavoin bongailin tänään teillekin fiiliskuvia näytösalueelta –niitä luvassa vielä myöhemmin!

DSC04216IMG_2296

Suuntasimme tänään Iinan kanssa eri näytöksiin ja itse pääsin nauttimaan Sister by Siblingin värikkäästä ja näyttävästä mallistosta. Mallisto oli itse asiassa melkoisen huikea; mukana olivat muun muassa virkatut (?) bikinit ja pari huikeaa iltapukua, joiden reikäisten laahusten kanssa malleilla olikin melkoisesti tekemistä. Aina ei homma suju niinkuin Strömsössä, voit kurkata kampanjasivultamme myöhemmin videon, joka toimii tästä hyvänä esimerkkinä. Tuntuukin välillä siltä, että tuollaiset näytösvaatteet saattavat näyttää kyllä upeilta, mutta käytännöllisyys onkin sitten aivan toinen juttu.

DSC04220 IMG_2291

Itse luotin tänään omiin luottojuttuihini; suuriin aurinkolaseihin, farkkuihin ja mukavuuteen! Lontoossa pitää selvästikin varautua melkoisiin säätilan vaihteluihin ja tämä asui mukautui kivasti niin aurinkoisiin, sateisiin kuin tuulisiinkin hetkiin. Liu Jo:n farkkujen lisäksi tuo Liu Jo:n upea sininen toppi oli tyylikäs valinta Muotiviikkoja ajatellen ja simppeli kokonaisuus toimi niin kivasti yhteen, että yllätyksekseni eräs valokuvaaja pyysi näytösalueella jopa lupaa ottaa asustani valokuvan. Myös Liu Jo:n tyylikäs laukkuni keräsi kovasti kehuja ja senkin eräs tyttö halusi ikuistaa kameralleen.

TOPPI/ TOP  LIU JO TAKKI/ JACKET  MART OF CHINA KENGÄT/ SHOES NELLY SHOES  FARKUT/ JEANS  LIU JO LAUKKU/ BAG LIU JO

Pakko muuten tähän yhteyteen vielä mainita, että Fashionstore.fi tarjoaa nyt 40 euron lahjakortin kaikille, jotka hankkivat verkkokaupasta normaalihintaiset Liu Jo:n farkut! Itsehän olen nämä Muotiviikot viettänyt juurikin näissä samaisen merkin farkuissa, joten en voi muuta kuin suositella tähän tarjoukseen tarttumista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sellainen päivä tänään! Ja huomenna, voih jo huomenna, me matkaamme takaisin kotiin. Uskokaa tai älkää, Muotiviikot ovat pitäneet meidät niin kiireisinä, että emme ole ehtineet vielä lainkaan shoppailla! Kääk! Ainoan tuliaisenkin olen ostanut vasta Roosan poikaystävälle, kun eräs hauska juttu osui kohdalle. Mutta hei, tärkeintähän on se, että mä tulen täältä ehjänä takaisin, eiksniin Matti, Roosa, äiti, iskä…? ;)

// Second day in London Fashion Week! We are having so much fun! I got to see Sister by Sibling’s Fashion show today and I loved it. It was so unique and colorful. But tomorrow, already tomorrow, we are going home.. I have fallen in love with London.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.