LONDON FASHION WEEK/ DAY 1

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

DSC04049 IMG_2159

Olen varmaan huvittava näky tuolla Muotiviikkojen vilskeessä. Kuljen silmät sikkuralla paikasta toiseen onnellinen hymy huulillani toinen kamera kaulassa, toinen kädessä, bongaillen Lontoon tyylitaitureita linssini eteen. Tämä päivä on ollut niin superkiva, että en osaa edes sanoin kuvailla fiiliksiäni. Starttasimme Lontoon Muotiviikkomme aamulla jo yhdeksän aikaan, kun ensimmäinen näytös siivitti catwalkille J.JS Leen tulevan syksyn ja talven mallistot.

Salamavalojen välkkyessä pyrin tallentamaan elämäni ensimmäisen muotinäytöksen satoa muistikortille, kun toinen toistaan upeammat mallit kulkivat silmieni ohitse. Onneksi viikonloppu tuo tullessaan myös lisää näytöksiä! Ensimmäinen näytös vierähti ohi lähinnä hämmästellessä suuren maailman meininkiä, ehkäpä ensi kerralla keskityn tekemään enemmän tarkempia havaintojakin jo. Tämä on varmasti kokemus, jota en unohda koskaan. Pääsette muuten kurkkaamaan näytöksestä kuvaamani videon kampanjasivultamme (klik!).

IMG_2172

Lontoon katukuva vilisee tällä hetkellä mielettömän persoonallisia ja näyttäviä pukeutujia, joita pysäyteltiinkin Somerset Housella kiitettävän useasti poseeraamaan asukuvia varten. Omaa matkagarderobipaniikkiani helpotti valtavasti se, että upea, ihana ja tyylikäs Liu Jo on matkallamme mukana. Heidän valikoimistaan löysimme ihania vaatteita muotiviikkoja varten.

Tämän päivän väreiltään maanläheinen asu koostuikin siis Liu Jon uutuuksista. Liu Jon tuotteista löytyi aivan ”noorannäköinen”, ripauksella blingblingia maustettu kevyttoppatakki, joka vei sydämeni välittömästi. En ole aiemmin törmännyt toppatakkiin, joka olisi näin upeasti koristeltu! Takki sopikin sateisen ja tuulisen Lontoon säähän täydellisesti ja sen kauniit, kultaan vivahtavat yksityiskohdat olivat kuin tehty kaveriksi Liu Jon laukun kultaisille detaljeille. Tuo upea untuvatakki tulee myyntiin Fashionstore.fi:lle ensi viikolla.

IMG_2153 IMG_2161

TAKKI / JACKET  LIU JO  LAUKKU / BAG LIU JO  HUIVI /  SCARF LINDEX  FARKUT/ JEANS LIU JO  NEULE/ SWEATER LIU JO KENGÄT SHOES / GUESS

Koska asusta löytyi jo niin paljon kauniita ja näyttäviä yksityiskohtia, asun housut ja paita olivat väreiltään hieman hillitympiä. Kaunis Liu Jo:n vaalea neule nousi suloisuudessaan heti suosikkieni joukkoon. Jalkaani laitoin sen sijaan tänään Liu Jo:n farkut, jotka kuuluvat uuteen Bottom Up 2-mallistoon. Olette varmasti blogimaailmassa seikkaillessanne törmänneet näihin kuuluisiin pepunkohotusfarkkuihin, jotka ovat nousseet monen suosikeiksi! Bottom Up 2-malliston farkuista löytyy kuitenkin farkkujen sisäpuolelta vielä lisäksi silikoninauha, joka tehostaa Bottom Up-efektiä entisestään! Jaksan kerta toisensa jälkeen hämmästyä siitä kuinka pelkästään farkkujen leikkauksilla saadaan tämänkaltaisia peppuefektejä aikaan.

Takana on siis varsin tapahtumien täyteinen päivä muodin maailmassa, mutta lisää on vielä viikonlopun verran luvassa. Muotiviikkoraportointi jatkuu taas pian, huomenna saatte tosin kurkata kuinka romanttisen ystävänpäivän Iinan kanssa vietimmekään.

// Our first day in London Fashion Week has been amazing! The day started with the J.JS Lee’s fashion show and I was so amazed! The fashionworld is amazing and unique and it was a dream come true to participate into a happening like this.  But there’s more to come, the weekend is going to be so great..


Posted in muoti and tagged , by NOORA.