NÄITÄ YSTÄVÄMYYNTEJÄ ET HALUA MISSATA!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Juuri sopivasti ennen Lontoon matkaa, löysin vihdoin ja viimein jotakin, jota olin etsinyt jo kauan. Kenkäkaapistani puuttui nimittäin kokonaan pari siistejä, mustia nilkkureita, joissa saisi kuitenkin olla myös särmää ja katseenvangitsevia yksityiskohtia.

Nykyään aina, kun kaipaan vaatekaappiini jotakin, joka tulisi säilyttämään paikkansa luottovaatteideni tai -asusteideni joukossa pitkään, käännyn Fashionstore.fi:n puoleen. Olen tehnyt sieltä niin paljon ainutlaatuisia löytöjä, että on luontevaa suunnata samaiseen verkkokauppaan aina, kun vaatekaappi kaipaa täydennystä.

IMG_2072

Mutta siinä ne nyt ovat, minun Inekseni! Näissä Guessin kengissä tiivistyi yhteen kaikki se, mitä nilkkureiltani halusinkin, joten olin haljeta riemusta, kun bongasin ne puoleen hintaan Fashionstoren Outlet-puolelta. Kengät kuuluvat Guessin talven 2013 mallistoon, ja mikä parasta, näillä popoilla tulen talsimaan vielä monen monta kilometriä niiden laadukkaan materiaalin vuoksi. Käärmeennahkakuosiset tumman harmaat nahkanilkkurit ovat nimittäin jämerää tekoa, korko on tukeva, joten jopa minä pysyn näillä pystyssä ja lopputuloksen viimeistelevät kauniit kultaiset koristeet. Mahtava ostos ja ennen kaikkea alkuvuoden paras alelöytöni!

Mitä pidätte, eivätkö nuo kaunokaiset istukin tyyliini melko näppärästi?

IMG_2057IMG_2067

Syy miksi talsin näissä kuvissa yhdessä ystäväni Epun kanssa, on tämä. Suomen suurimmat ystävämyynnit starttaavat nimittäin huomenna! Fashionstore.fi ja Guess järjestävät Suomen suurimmat ystävämyynnit-kampanjan 10.-16.2. ja mukana kampanjassa ovat seuraavat liikkeet:

♥ Guess Aleksanterinkatu ♥ Guess Kamppi ja Gc-boutique ♥ Guess Iso Omena ♥ Fashionstore Outlet (Valimotie 25, auki myös su 16.2.!) ♥ Fashionstore.fi-verkkokauppa ♥ Fashionstore.fi POP UP FORUM

ystikset

Mitä Ystävämyynnit sitten tarkoittavat? Sitä, että viikon 7 aikana myymälöistä löytyy vaatteita jopa -60 %:n alennuksin ja asusteissakin aleprosentit kipuavat -40 prosenttiin. Tarjoukset vaihtelevat myymälöittäin ja päivittäin, joten tarjousten seuraaminen kannattaa. Halusin ehdottomasti vinkata tapahtumasta myös teille, sillä tiedä vaikka joku muukin bongaisi näistä ystiksistä itselleen jotakin, jota on jo pitkään metsästänyt!

Happy Shopping!

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.

// My new shoes from Guess are pure love! They are just what I have been looking for!


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.