ROOSAN SILMIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_2042 IMG_2043 IMG_2054

Voi kunpa saisin pikkusisareni Roosan houkuteltua kameran taakse useamminkin. Olen enemmän kuin tyytyväinen aina Matin ottamiin asukuviin, mutta tiedättehän, jokaisella valokuvaajalla on oma näkemyksensä siitä, millaisen kuvan hän ottaa. Esimerkiksi juurikin vaikkapa asukokonaisuudesta. Roosa etsi uusia kuvakulmia ja tallensi kovin tavanomaisen asuni räntäsateessa niin upeasti ja omalla tavallaan, lopputulos oli mielestäni ihanaa vaihtelua.

TAKKI/ JACKET BIKBOK (MK & A OLSEN)  HUIVI/ SCARF GINA TRICOT  NEULE/ JUMPER GINA TRICOT  KANGASKASSI/ BAG UHANA DESIGN  HOUSUT/ PANTS PIECES

Kuten jo mainitsinkin, asu koostuu vaatekappaleista, jotka kaikki olette jo aiemminkin nähneet, mutta en voi liikaa hehkuttaa tuota viiden euron löytöneulettani Ginasta, jonka bongasin parisen viikkoa sitten. Vaikka olenkin kova kutomaan, valitsen mieluummin rekiltä viiden euron puseron kuin maksan itseni kipeäksi langoista, joista tekisin vastaavan puseron. Hullua, että tuollaisen ihanuuden niin edullisesti saa kaupasta. Tuo karhukassi sen sijaan herättää joka kerta niin paljon ihastusta sitä ulkoiluttaessani, että minun on pakko vinkata teille, että samainen herkku on saatavilla nyt myös Weecosilla.

IMG_2049IMG_2050IMG_2039

Suuntasimme iltapäiväksi pienelle roadtripille Teiskoon, ja Näsijärven rannalta löytyikin siis myös tämä erinomainen paikka kuvaamiselle. Vietimme oikein mukavan iltapäivän perheen kesken ja pääsipä Eppu tapaamaan taas Untoakin. Nyt Eppu tuhiseekin tyytyväisenä uniaan omassa kopassaan ja ajattelin ehdottaa Matille, että voisimme ottaa matsin hänen valmistujaislahjakseen saamaansa Trivial Pursuitia vielä ennen Putousta. Tulen häviämään niin satanolla tuolle tietokisailujen mestarille, mutta enpä toisaalta tuon parempaa tapaa tällä hetkellä keksi sateista lauantai-iltaa viettää.

Entäpä siellä, suuntaatteko bileilemään kaupungin vilinään vai houkuttaako sohvan nurkka tällä hetkellä enemmän?

IMG_2048

// As you can see, here in Finland the snowy weather has turned into rain, and the pictures are as grey as they used too. Here’s one of my all-time-favourite-winter-outfits. I absolutely love that jumper and obviously, that bag also, which I have used a lot since I bought it. Now it’s time to relax and enjoy the weekend, I wish you all a great Saturday!


Posted in muoti and tagged by NOORA.