POIKIEN ILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

DSC02956

On se kumma, kun en vielä nelivuotiaanakaan pääse yksin käymään vaikkapa dösällä keskustassa. Lähdimme nimittäin eilen serkkupoikieni Igorin ja Uljaksen kanssa käväisemään uuteen osoitteeseen muuttaneessa koirakahvilassa, Vainussa, ja koko ihmisjenginkin oli ängettävä mukaan. Kyllähän me nyt poikien kanssa oltas pärjätty.

DSC02959 DSC02963 DSC02970 DSC02962

Tässä kahvilassa koirat saavat hypätä sohvalle istumaan, ne saavat herkkukulhon nenän eteen ja tapaavat kaiken kokoisia ja näköisiä kavereita hyvässä hengessä. Tänne ei ärripurrien kannata tulla, Vainussa kaikki ovat kavereita ja vohvelit superherkkua! Ok, ihan hyvä hyvä toisaalta, että Noora ja Matti olivat mukana, uusi ympäristö vähän jännitti, vaikkakin paikalla oli vaan ihan coolia jengiä, Pentti-corgipentu ja Desmo-noutaja esimerkiksi. Mutta uusiin tyyppeihin tutustuminen tekee tälläiselle arkajalalle kuin minä ihan hyvää vaan!

Satamakadulla sijaitsevasta kahvilasta saavat siis herkkuja niin ihmiset kuin koiratkin, ja Nooran maistama vohveli olisi maistunut minullekin. Myynnissä on herkkujen lisäksi kaikenlaisia ihanuuksia ja esimerkiksi Kooky Gemsin koruja. Oman tassunjäljen voi jättää Vainun vieraskirjaan ja lenkkimaastojakin läheisyydeltä löytyy. Täydellinen paikka meidän karvakorvien treffailla!

DSC02980 DSC02972 DSC02988

Kivaa oli, kerrankin pääsin mukaan kahvittelemaan kaupungille. Kiva viettää poikien iltaa noin kivassa ympäristössä. Kun Luna ja Unskikin vähän kasvavat, me toki otetaan nekin mukaan.

Okei, ei mulla muuta, Satamakadulla törmäillään!

Terkuin, Eppu

DSC02975 DSC02990

// The coolest place for dogs here in Tampere is definitely Vainu! It’s a cafeteria where you can take your dog with you. Excellent place to visit with your fluffy friends after a long walk. I (and Eppu) loved it!


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.