PAKKASLENKIN JÄLKEEN

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

DSC03043

Täällä se taas on, tuttu surina ja pörinä! Kannamme kotiin kauppakasseittain hedelmiä, marjoja, rasvatonta luonnonjugurttia ja muita juttuja, joista smoothiemakerissa syntyy todellisia vitamiinipommeja. Eilen teimme pitkän kävelylenkin lumisessa (!!) talvimaisemassa ja lenkin jälkeen näille punaposkille maistuivat herkulliset kotikeittiön smoothiet.

Olen smoothieiden suurkuluttaja, mutta välillä oikein kirpaisee, kun vaikkapa kaupungilla ollessaan nappaa kahvilasta mukaansa smoothien ja maksaa siitä itsensä kipeäksi. Eilen illalla surauttelin smoothien valmiiksi jo täksikin aamuksi välttääkseni aamuisen kahvilakäynnin kokonaan. Ilalla valmistettu aamupalasmoothie on vielä aamullakin herkullinen!

DSC03053

Tämän smoothien (2 annosta) raaka-aineiksi valikoituivat yksi kokonainen banaani, mangoviipaleet sekä pakastetut mustikat (reilu kourallinen). Joukkoon lurautin maustamatonta luonnonjugurttia sekä hieman maitoa ja tuorepuristettua appelsiinimehua. Mikä parasta, tämä herkku vie myös nälän mennessään ja soveltuukin loistavasti välipalaksi!

(*suositellaan nautittavaksi samalla, kun ihastelee olohuoneen pöydällä olevia poikaystävän tuomia keväisiä yllätystulppaaneja ♥)

Ja ihannetilannehan olisi jos supersmoothieni pitäisi myös flunssan loitolla!

DSC03047

Käy kurkkaamassa myös nämä smoothiereseptini vanhan blogini puolelta:
SUUSSASULAVASUPERSMOOTHIE
HEY CUTIE, HERE’S YOUR SMOOTHIE

 Postauksessa oleva tarjotin blogin kautta saatu (Weecos.fi).

// It was smooth Sunday yesterday! This time, I made a smoothie from one banana, slices of mango and frozen blueberries. It was so delicious and most importantly HEALTHY!


Posted in ruoka and tagged by NOORA.