PUTOUSPÄIVÄNASU

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

DSC02929 DSC02936 DSC02925

Huhuu, onko siellä ketään vai ovatko kaikki jo sohvan pohjalla valitsemassa omaa sketsihahmolemppariaan!? Pakko myöntää, että katson itse Putousta vain sketsihahmojen takia. Ne taitavat olla koko homman suola ja viime kauden Sanne-Raipea on kyllä hirveän vaikea tänä vuonna peitota. Kyä näino.

Leppoisa lauantaini huipentui kahvitteluhetkeen keskustassa, siitä lisää huomenissa, mutta varsin mukavissa tunnelmissa täällä on iltaakin vietelty. Epun kanssa tulimme katsomaan Putous-startin vanhempieni luokse. Onni on vanhemmat, jotka asuvat lähes naapurissa; uskaltauduin ensimmäistä kertaa elämässäni ulos tummansinisessä OnePiecessäni. Kun päälle veti vain toppatakin, oli maailman rennoin asukombo valmis ja täällä sitä köllitään irttaripussin kera haalari päällä porukoilla. Hupsista keikkaa, sanoi muotibloggaaja.

Keskustaan menoa varten laittauduin kuitenkin hitusen enemmän.

DSC02940 DSC02934

PANTA/ HEADBAND GINA TRICOT  TAKKI/ JACKET BIKBOK (MK & A OLSEN)  FARKUT/ JEANS GINA TRICOT  KENGÄT/ SHOES SPIRIT STORE (*blogin kautta saatu)  PUSERO/ SWEATER VERO MODA (second-hand) HUIVI/ SCARF BY MALENE BIRGER  LAUKKU/ BAG GUESS

Mua lähinnä nauratti, kun kiikutin Gina Tricotin aleissa kassalle pannan. Ehkäpä olen väkertänyt teille niin monta pantaa, että tuntuu ylitsepääsemättömältä uurastukselta tehdä sellainen itsellenikin. Noh, sallittakoon tämä. Facebookissa on käynnissä muuten tälläkin hetkellä neulepanta-arvonta! ;)

Noniin, nyt kipin kapin Putouksen pariin!

// I had an excellent Saturday! The day has been cozy and full of so much fun. This outfit I wore when we visited the city centrum. I love comfortable clothes and this outfit was full of them. My favourite winterjacket is from BikBok and the cute sweater I found a couple of years ago from the flea market. My kind of outfit indeed! <3

DSC02955


Posted in muoti and tagged by NOORA.