HYVINVOIVA ALKUVUOSI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

6 3

Juuri hetkeä ennen, kun oli aika hypätä lentokoneeseen ja suunnata nokka kohti New Yorkia, postimies kiikutti luokseni kovin mieluisan jouluyllärin. Tämä luonnollisen ihana paketti piti sisällään uutukaisia testattavakseni, mutta kuten tiedätte, tapanani on testailla tuotteita jonkin aikaa ennen kun raportoin niistä myös teille.

Nyt, lähes kahden viikon testijakson jälkeen on aika esitellä uusi kylpyhuoneeni tehotiimi myös teille. Hyvät naiset ja herrat, hellää hoivaa ja huolenpitoa, Skin Blossom.

2 1

Hyvinvoinnin tavaratalosta sekä Biodelly.com-verkkokaupasta saatavat Skin Blossom-tuotteet ovat hyvää jatkumoa valtavalle ihastukselleni luonnonkosmetiikkaa ja luonnollisia ihonhoitotuotteita kohtaan! Vaihdoin viime vuoden lopulla kaikki ihonhoitotuotteeni luonnollisempiin, eikä ihoni ole koskaan voinut näin hyvin. Mikä ihaninta, näiden tuotteiden avulla ihon kunnon ylläpito on helpottunut entisestään ja tuotteita voikin käyttää hyvillä mielin; Skin Blossom-sarjalla on Soil Associationin sertifikaatti ja ne on valmistettu mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä! Koska tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia, on Skin Blossom-tuotteille myönnetty myös Vegan Society-sertifikaatti.

Eiko kuulostakin hyvältä? Älähän hätäile, sillä lompakkokaan ei pistä näitä hankintoja pahakseen! Luonnolliset tuotteet, jotka ovat muuten vähintään 70% luomua, ovat sekä luontoystävällinen että lompakkoystävällinen valinta.

4

Sain testattavakseni tuotesarjasta useampiakin tuotteita ja haluan ehdottomasti esitellä teille niistä ne, jotka ovat valloittaneet sydämeni. Ehdoton lempparini, kosteuttava vartalovoide (13,50e/ Hyvinvoinnin tavaratalo), on ollut kovassa käytössä. Treeni-innon palattua ovat suihkussakäynnit lisääntyneet, ja ihoparkani oli vaarassa kuivua korpuksi. Suihkun jälkeen olenkin voidellut kroppani kuntoon tällä manteli- ja avokadoöljyä sisältävällä voiteella ja kappas, iho-ongelmista päästiin kertaheitolla! Iho ei jää rasvaiseksi, vaan imeytyy nopeasti ja kuten Skin Blossomin shampoo ja hoitoainekin, myös vartalovoidetta myydään kätevässä pumppupullossa. Tykkään!

Kuinka toimivatkaan vaalennetuissa hiuksissa luonnollisemmat hiustenhoitotuotteet? Olen kuullut kauhutarinoita siitä, kuinka vaalennettu hius on värjäytynyt luonnollisempia tuotteita käytettäessä vihertäväksi, mutta turhaan huolehdin. Valikoin hiustenhoitotuotteeni tarkasti jo pelkästään pidennysten vuoksi, mutta tämä kaksikko oli todella vakuuttava setti! Sen lisäksi, että hiukset tulevat oikeasti puhtaiksi, myös päänahkani on voinut paremmin ja ärsyttävä pipojen käytöstä aiheutunut päänahkan kutinakin on häipynyt tipotiehensä. Kosteuttava hoitoaine oli omiaan myös pidennyshiuksen latvoille.

5

Olen kuullut, että silmänympärysvoiteen käyttäminen olisi syytä aloittaa viimeistään siinä vaiheessa, kun mittariin pärähtää ikävuosia 25. Hups, laiminlyötyhän tuota kehoitusta nyt on sitten jo vuoden verran ja olinkin mielissäni, kun pääsin testaamaan myös Skin Blossomin silmänympärysvoidetta (11,50e/ Hyvinvoinnin tavaratalo). Silmäni ovat herkät, jopa niin herkät, että tietyt tuotteet saavat minun kyynelehtimään, joten otin melko varovaisen startin tämän vihreää teetä ja tattariuutetta sisältävän tuotteen kanssa. Kolmen päivän käytön jälkeen silmänympärysihon punoitus oli vähentynyt ja mitä ihmettä, missä tummat silmänaluset?! Ihmeitä tapahtuu, ja uskon tämän tuotteen ja unirytmin palautumisen olleen varsin positiivinen kombo. Ja tämäkin pumppupullossa, kätevää!

Ihanan, noh, luonnollista! Paluuta vanhaan ei ole ja näiden riittoisien tuotteiden ansiosta ihoni saa todellisia hemmotteluhoitoja kerta toisensa jälkeen omassa kylppärissäni pitkälle kevääseen. Luonnollinen kotispani on nyt tuotteita myöten täydellinen ♥

Ehdoton tuotesarja sinulle, joka olet kiinnostunut luonnollisemmasta ihonhoidosta. Joko olet testannut?

Psst. Hämmentävää ottaa tuotekuvia ulkosalla tammikuussa, kun kuvissa näkyy vihreä nurmi! Luontokin tuntuu kukoistavan eikä malta millään painua talviunille.

// Let your Skin Blossom. It’s important to take care of your skin especially on winter, when the skin may easilly look dry and unhappy. I got to try out skincareproducts called Skin Blossom- me likey!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.