KOTOISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Honeys, I’m home! Nyt tiedän miltä jetlag tuntuu. En ole koskaan aikaisemmin matkustanut näin kauas, en edes tällä hetkellä muista kuinka monta tuntia olen valvonut, mutta Instagramin mukaan olen ladannut sinne kuvan lähtöfiiliksistämme yli vuorokausi sitten. Sen jälkeen olenkin sitten nukkunut yhteensä kolmisen tuntia. Ja vielä jaksaa! Mikäs tässä jetlagissä köllötellessä, kun vieressä nukkuu pikku-Eppunen, joka oli selvästi odottanut meitä kotiin.

DSC02483 DSC02499 DSC02484

Lauantaipäivälle minulla oli suunniteltuna tärkeä missio. Central Parkissa, Conservatory Waterin, pienen lammen vierustalla on patsas, joka minun oli nähtävä. Moni varmasti muistaakin, että blogini nimi juontaa juurensa Liisa Ihmemaassa-teoksesta, jossa Liisa huudahtaa eräässä kohtauksessa ”Curiouser  & Curiouser!”. Sanomattakin oli selvää, että minun oli päästävä ihastelemaan Liisa Ihmemaassa-patsasta Keskuspuistoon, joka on kuulemma varsinkin lasten suosiossa. Aurinkoinen lauantai-iltapäivä täyttyikin patsaan luona iloisista lasten kiljahduksista ja kikatuksesta.

Harmitti vähän, että en mahtunut mukaan kiipeilemään.

Kotona ollaan. Ihanaa.

// Did you know that my blog’s name Curiouser & Curiouser is based on the book called Alice in the Wonderland? In Central Park there is this statue which I had to see. Curiousnoora met Alice this Saturday!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.