AMERIKAN TULIAINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

…matkalaukkuni pohjalta löytyi tuliaisia myös teille.

DSC02512

Täytyyhän matkalta nyt tuoda hieman ylläreitä mukanaan! Harmillista kyllä, en ihan jokaiselle voinut tuliaisia laukussani kiikuttaa, mutta mikäpä olisikaan mukavampi tapa päättää vuosi kuin arpoa Amerikan tuliainen uuden vuoden kunniaksi lukijoideni kesken.

Yritin metsästää Macy’siltä korun, joka sopisi moneen eri tyyliin ja lopulta päädyin tähän Guessin hopeanväriseen kaunokaiseen. Toivottavasti pidätte siitä.

DSC02523 DSC02518

Tämä Amerikan tuliainen arvotaan niiden kesken, jotka jättävät sähköpostilla varustetun kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin. Tuliainen arvotaan jo 2.1. klo 18.00, joten olehan nopea mikäli mielit mukaan arvontaan. Toivon kovasti, että tämä palkinto löytää uuden kodin aktiivisen lukijani luota, joten lisäarvan tarjoankin arvontaan niille, jotka seurailevat blogiani myös Facebookin (klik!) kautta. Kerrothan myös tästä kommentissasi.

Täällä uusi vuosi vaihtuu melko rauhallisissa tunnelmissa. Heräilin noin tunti sitten, ja Matin lähtiessä olin ollut kuulemma kiukkuinen ja tehnyt hyvin selväksi, että Eppua ei saa viedä kainalostani minnekään. ”Noora kulta, täytyyhän Eppu nyt aamupissalle viedä.” Kun pojat olivat tulleet lenkiltä takaisin, olin kuulemma nukkunut sikeästi ja Eppu oli pompannut heti takaisin viereeni. Siitä me sitten heräilimme päivällä yhden aikaan. Jaa että vähänkö väsytti.

Kiitokset teille kuluneesta vuodesta, vuosi oli melko raskas mutta kuitenkin unohtumaton ja jälleen kerran tämäkin vuosi osoitti sen, kuinka tärkeä tämä blogi ja ennen kaikkea te minulle olettekaan. Uusi vuosi, uudet kujeet. I’m ready for you 2014!

Arvonta ei ole sponsoroitu.

// If you want to enter the giveaway and win this beautiful Guess’ necklace for yourself, leave a comment into this post’s commentbox (with your e-mail on it)! The winner will be announced 2nd of January. It’s time for the new year!


Posted in muoti and tagged by NOORA.