ILVESKISSANAINEN VIERAALLA MAALLA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

DSC02133 DSC02122

Oi pojat, ilveskissanainen todellakin astui ulos mukavuusalueeltaan ja ennen kaikkea Hakametsän jäähallista, suunnatessaan toissapäivänä elämänsä ensimmäiseen NHL-peliin. Kuten tiedätte, seuraan jääkiekkoa todella aktiivisesti ja yksi unelmistani onkin ollut päästä katsomaan huippumatsia paikan päälle.

Madison Square Garden sijaitsee kivenheiton päästä hotelliltamme ja maanantaina oli aika käydä kurkistamassa löytyykö New York Rangerseilta yhtä innokas fanijoukko kuin Ilvekseltä.

DSC02141 DSC02135

Pakko heti alkuun kertoa, että ei löytynyt. Odotin, että tunnelma olisi katossa koko matsin ajan, noh, olihan siellä jengiä, mutta varsinaisesta fanituksesta ei voinut puhua. Porukka keskittyi lähinnä syömiseen ja juomiseen ja vähämaalinen ottelu olikin pikemminkin suuri show kuin jääkiekkomatsi.

Mielettömän hieno kokemus tuo peli kuitenkin oli, ja olen superiloinen, että saimme liput juuri New York Rangers vs. Toronto Maple Leafs- peliin. Äitini puolesta fanitin ainakin hiljaa mielessäni myös Torontoa, vaikkakin ylläni uusi ihana Rangers-takki olikin. Peli päättyi lopulta rankkareihin, joten saimmepa nähdän oikein kunnon NHL-pelin alusta loppuun!

DSC02144 DSC01804

Jo heti ensimmäisenä päivänämme törmäsimme täällä myymälään, jonka ohi ei voinut kävellä. Kuudennella Avenuella sijaitsee nimittäin Reebokin NHL-Store, kauppa pullollaan jääkiekkotavaraa katosta lattiaan, osa myymälästä on rakennettu ikään kuin pukuhuonemaiseksi, katosta roikkuu valtava jääkiekkomailoista rakennettu tv-näyttö ja fanitavaraa löytyy joka lähtöön. Itsehän meinasin kiikuttaa kassalle jopa Toronto Maple Leafs-kylpyankan kunnes muistin, että eihän meillä ole edes kylpyammetta..

DSC01797 DSC01794 DSC01813

Kaupassa mainostettiin myös tammikuussa olevaa talviklassikkoa. Mitenköhän on, onkohan tunnelma tuolla yhtä kohdillaan kuin Ilveksen ja Tapparan välisessä mittelössä Ratinassa. Se jää nähtäväksi. Toivotaan ainakin, että tuolloin ei kylmä yllätä niinkuin Ratinassa- ilman tiputanssia ja hyvää seuraa olisi tämä tupsukorva kyllä kipittänyt jo erätauolla kotiin!

Tästä putiikista kotiutin siis matkamuistoksi sen mahtavan näissä asukuvissa (klik!) nähdyn vintagehenkisen Rangers-takkini, joka ylläni istuin tietysti matsissakin. Jääkiekko tuntuu olevan täällä ”se juttu”, urheilutavaraa löytyy joka puolelta ja katukuvassa vilisee eri pelaajien pelipaitoja. Olisikin ollut sääli jos peliin emme olisi päässeet. Nyt voi senkin unelman raksia pois ”to do-listaltaan”.

Let’s go Rangers!!

DSC01808DSC01810

 // It was time for a hockeymatch on Monday! This has been my dream for a long time, I love hockey and NHL-game is a must see if you come to New York! Our hotel is right next to Madison Square Garden so it was obvious that we wanted to see a game. It was a great experience, the stadium was huge and I was proud to wear my new Rangers-jacket. Let’s go Rangers!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.