KULTAINEN PUKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

DSC02222 DSC02231 DSC02232

Kyllä sillä Pukilla täytyy olla melkoisen näppärä navigaattori, kun kerta löysi minut täältä suurkaupungin sykkeestäkin. Onni on oma poikaystävä, joka lahjoo minut piloille tuhansien kilometrien päässä kotoakin.

Matti yllätti minut eilen ihanalla joulupaketilla, vaikka olimmekin sopineet, että tänä vuonna emme toisillemme varsinaisia joululahjoja ostakaan. Tämä ihana rannekorukaksikko Michael Korsilta oli siitä huolimatta samalla niin täydellinen muisto tästä upeasta joulureissustamme New Yorkiin, että sydän pakahtuen otin sen tietenkin vastaan.

Sydämellinen, kultainen lahja.

Hih, kertokaahan, mitä ihanaa te kääritte esiin joulupaketeistanne!

// Ohh, Santa didn’t forget me even though I’m far away from home!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.