MARKETTILÖYTÖ: USKOMATTOMAT URHEILULIIVIT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

antti tuisku prismaantti tuisku prismaantti tuisku prisma

Mä en tule ikinä unohtamaan sitä päivää, jolloin tapasin Antti Tuiskun. Siihen tapaamiseen ikään kuin huipentui nuoruusvuosien hurja Anatude-fanitus, kaikki ne ulkoa opetellut biisit, keikkamuistot, kaikki se, mikä oli omissa mielikuvissani luonut kuvan tuosta hurjan lahjakkaasta miehestä. Kävi ilmi, että hän oli kaikkea sitä mitä olin ajatellutkin, ennen kaikkea ystävällinen ja hurmaava. En muista lainkaan mitä hänelle höpöttelin (tuolloin ymmärsin, mitä termi starstrucked todella tarkoittaa), mutta muistan kohtaamisen olleen lämmin.

Antti teki minuun vaikutuksen. Superstara, mutta myös paljon muuta. Lahjakkuus, joka pystyy mihin vaan. Jopa luomaan timanttisen kovan yhteistyömalliston Prisman kanssa.

antti tuisku prisma

Olen ylpeä itsestäni. Treeni-intoni on kestänyt nyt jo useamman kuukauden ajan, ja uskallan vihdoin sanoa, että tulostakin alkaa syntyä. Kestävyyteni on treenatessa parantunut, selkäkipuilu on helpottanut, kropassakin on nähtävissä muutoksia, mutta ennen kaikkea mieli on tämän kummallisen kevään keskellä pysynyt varmasti paremmin kasassa juurikin treenailun ansiosta. Kummasti se vaan vaikuttaa kaikkeen, kun huhkii olohuoneen lattialla Youtuben parissa kovaa treeniä muutaman kerran viikossa.

Kun salit menivät kiinni, kannoimme kuntopyörän olkkariin ja päivitimme treenitarpeistoa kuntoon. Itse päätin hankkia uudet urheiluliivit ja Antti Tuiskun yhteistyömalliston ulkoasusta vaikuttuneena, päätin testata, kuinka Antti Tapani-malliston liivitoppi toimisi käytännössä. Toppi on napakkaa materiaalia, edessä on vetoketju, kevyet toppaukset ovat irrotettavat ja toppi istuu hyvin paikoilleen joustavan kuminauhan ansiosta. Plussaa myös takana olevasta puhelintaskusta! Oma toppini on kokoa L ja tämä toppi ylläni on tullut jo vedettyä treenit jos toisetkin. Se tuntuu mukavalta liikkuessa, tukee, on valmistettu miellyttävästä ja pesuakestävästä materiaalista ja soveltuu muuhunkin kuin urheiluun. Kun tämän kaveriksi kiskaisee jalkaan farkkushortsit, on kiva kesälook valmis.

En voisi sanoa olevani yllättänyt, että juuri tällainen helmi löytyy Antti Tapanin mallistosta. Kun Tuisku tekee jotakin, hän tekee sen viimeisen päälle taidokkaasti. Pistäkäähän tämä liivivinkki mieleen.

antti tuisku prismaantti tuisku prismaat prisma


Posted in muoti and tagged , by NOORA.