MUKANA MATKALLANI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

NR

Eteiseen vihdoin vintistä kannettu matkalaukku ammottaa edelleen tyhjyyttään, joten tässä voisi pian kuvitella pukkaavan pientä kiirettä päälle, kun kohti Helsinkiä pitäisi auto startata jo aamuyöllä. Noh, vielä kerkee!

Halusin kuitenkin tulla vielä muistuttelemaan teitä siitä, kuinka pysytte hyvin tämän bloggaajan perässä vaikka muutamaksi päiväksi suuntaankin maapallon toiselle puolelle.

Saan satunnaisin väliajoin kommenttien joukkoon kysymyksiä siitä, voiko Re:fashion-blogeja lisäillä ollenkaan Bloggerin lukulistalle. Toki voi, näin helppoa se on:

bloggercc

Seuraaminen ja uusien postauksien perässä pysyminen käy näppärästi myös Blogilistan (klik!) ja Bloglovinin (klik!) kautta. Allekirjoittanut eksyi myös jokin aika sitten Twitteriin, mutta olen siellä kyllä edelleen niin hukassa kuin piipittävä pikkulintu! Postauksia pääsee siis Twitterinkin kautta lukemaan, kun klikkaat seurantalistallesi käyttäjän @curiousnoora.

Ihana ihana Instagram päivittyy myös reissun aikana takuuvarmasti, sieltä Curiouser & Curiouserin seikkailuineen löydät nimimerkin @curiousnoora takaa. Myös Facebook-ryhmäni (klik!) päivittyy tiiviisti, joten käyhän tykkäilemässä!

Sosiaalisessa mediassa tavataan siis!

Huomenna aamulla Perjantaipirkko paljastaa teille siis matkakohteemme ja pyrin vielä määränpäästämmekin ainakin Instagramiin ja Facebookiin laittamaan teille viestiä heti huomenissa. Sillä välin jokainen käy nyt klikkaamassa itsensä mukaan DecoraFrameShopin kanssa yhteistyössä järjestettyyn arvontaan, äänestää omaa suosikkisyksyasuaan (klik!), lahjoo itseään -20%:n alennuksen kera uudella OnePiecellä (alennuksen saat koodilla REFASHION2) sekä voittaa itselleen ja kamuilleen pyjamabileet (klik!), eksje?

Noniin, Operaatio Matkalaukku Lähtövalmiiksi alkakoon!

Psst. Postauksen kuvituksena ehkäpä ihanin minusta ja Roosasta otettu yhteiskuva ikinä. Roosa on kyllä sellainen söpöliini. Kuva täältä.

 // Ready, set, go! Tomorrow tomorrow!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.