BOOZTIA MATKALLE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

On aika avata hieman salaisuuksien verhoa. Ensi viikon perjantaina istahdamme Matin kanssa lentokoneeseen ja lähdemme jouluksi määränpäähän, joka on ollut unelmieni matkakohde jo vuosien ajan. Haluaisitteko kurkistaa matkagarderobiini? Olen melko varma, että allaolevan kollaasin nähdessään moni arvaa joulunviettopaikkamme tismalleen oikein..

BOOZTCANDC

Tässä kohteessa säätila voi vaihdella joulukuussa jonkin verran. Takiksi (klik!) valitsisinkin jonkin vuorellisen, vettä ja tuulta pitävän pitkän takin, jonka taskuihin mahtuisi tarvittaessa hanskat ja vaikkapa kartta. Piecesin upea, lämmin harmaa huivi (klik!) puolestaan varmistaa sen, että viima ei pääse puremaan edes turistibussin kattokerroksessa. Takin alle sujautan Onlyn keskipaksun neuleen (klik!), joka on koristeltu nappiyksityiskohdin. Jotta asu ei värimaailmaltaan olisi liian synkkä, Booztin alennusmyynneistä löytyneet säihkyvän punaiset pöksyt (klik!) on saatava mukaan matkalaukkuun. Nämä housut jalassa Mattikin bongaa minut paremmin väkijoukosta. Reissukengiksi valitsen hyväksi havaitut siniset Converset (klik!), joka sopivat niin asuun kuin tekevät pitkistä kävelymatkoistakin mukavampia. Kokonaisuuden viimeistelee reppu (klik!), jonka itse asiassa saan kuulemma Matilta etukäteisjoululahjaksi. Mitä mieltä olette, kumman värinen reppu olisi parempi? Otan repun mukaan käsimatkatavaroita varten ja uskoisin sen olevan laukkua parempi valinta myös matkakohteessa shoppaillessa.

TAKKI TÄÄLTÄ  HOUSUT TÄÄLTÄ  NEULE  TÄÄLTÄ  HUIVI  TÄÄLTÄ  REPPU TÄÄLTÄ  KENGÄT TÄÄLTÄ

Tämännäköinen matkagarderobi sulkee pois niin Thaimaan kuin Kanariansaaretkin, mutta no worries, ensi viikon Perjantaipirkko kertoo teille matkakohtemme siinä vaiheessa, kun me jo istumme koneessa.

Uudeksi vuodeksi saavumme jo kuitenkin mekin kotiin ja silloin on aika juhlia perheen kesken! Matkan varrelta löytyy taatusti täydellinen look myös uuden vuoden juhlistamiseen, mutta minulla on nyt myös teille melkoinen skaba vinkattavaksi.

VOITA BILEVAATTEET SINULLE JA YSTÄVÄLLESI UUDEKSI VUODEKSI:

Re:fashionin ja Boozt-nettikaupan kampanjasivulta löydät kisan, jossa voit voittaa sinulle ja kaverillesi bilevaatteet vuodenvaihteen juhlistamiseen! Klikkaa tästä ja juhla-asukriisi voi olla pian historiaa! ;)

Hei mutta kuinka moni jo arvasi matkakohteemme?

// I have told you guys that we are spending this Christmas abroad, but where, that’s the question.. Above you can see clothes I’m going to take with me to the trip, can you now guess where we are going?


Postaus sisältää mainoslinkkejä.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.