P NIINKUIN THE PERFECT PEPLUM

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

10106848_Black_401501_001_ProductLarge

Metsästystä ehti jatkua kauan. Siis KAUAN. Oikeastaan täydellisen peplum-topin jahti on kestänyt siitä asti, kun peplumvillitys valtasi muotiblogit. Minutkin se valloitti saman tien, täydellistä, hyvin istuvaa peplumia ei vain tuntunut löytyvän mistään.

 3

Viime tiistaina se sitten tapahtui. Metsästys oli päättynyt, kun iskin silmäni henkarissa roikkuvaan saaliiseeni. Ideaparkin Vero Modassa pidetystä kanta-asiakasillasta poimin nimittäin tämän kaunokaisen itselleni sovitettuani sitä ensiksi. Lullo-toppi istui kuin valettu, se oli tarpeeksi pitkä, helma laskeutui kauniisti, kankaan materiaali oli ihanan paksua ja kuositettua ja pisteenä i:n päälle topin selkämystä koristi kaunis kultainen vetoketju. Toppi käy osaksi juhlavampaakin asua, mutta toimii myös arkena vaikka farkkujen kaverina. Peplum-helma piilottaa alleen kätevästi myös useammankin herkullisen jouluaterian.

Illan hämärässä vietinkin jo toppi päälläni mukavaa iltaa ballerinalookissa. Is it just me, vai oletteko samaa mieltä, että peplum-topin tai -hameen kera tekee aina mieli laittaa hiukset ballerinan tavoin nutturalle?

223

Psst. Anniina yritti ylipuhua minua ostamaan itselleni myös tuon samaisen topin hieman kissamaisemmassa kuosissa. Grrr, melkoisen ihana sekin, mutta koin mustan topin kuitenkin huomattavasti monikäyttöisemmäksi. Toisaalta, mustan bleiserin alle kisutoppi kävisi kyllä vallan hyvin.. Vinkiksi, molempia toppeja löytyi viime viikolla vielä Ideaparkin Vero Modasta! ;)

// Finally I found it! It’s the perfect black peplum top what I hve been looking for ages now! My erfect match was found from Vero Moda. The top called Lullo is so cute and girly and it goes with so many different kindes of outfits!


Posted in muoti and tagged by NOORA.