MYYMÄINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_1534 IMG_1535

Pikku-Myy on aina ollut lempparini Muumi-hahmoista. Jos omaa persoonaani mietitään olen kuin ilmetty nössö-Niiskuneiti, mutta pieni ja pippurinen kiukkupussi oli lapsuuden muumitaloleikeissä aina se, jota minä leikitin.

Itsenäisyysjuhlien jälkeisenä aamuna nökötti päässäni tämännäköinen säkkäränuttura, jota en raaskinut suoristella, vaan vietin perjantaipäivän eilispäivän kikkuroissa. Etuhiukset pysyivät paikoillaan H&M:n hiuspannan avulla ja nutturaa suuremmaksi tupeeraamalla, oli päivän ”kampaus” valmis. Päälaella oleva nuttura tuo aina minulle mieleen Pikku-Myyn, siksi luulenkin, että nutturan ansiosta asuuni eksyi muitakin myymäisiä juttuja.

IMG_1545 IMG_1548 IMG_1576

Tämän talven takeista ehdottomasti eniten käytössä on ollut Bikbokista ostamani, Mary-Kate & Ashley Olsenin mallistoon kuuluva harmaa takki. Rakastan tuota möhkömäistä suuren suurta pitkää takkia, jonka uumeniin on hyvä paeta paukkuvaa pakkasta. Punainen huivini sopii takin kaveriksi täydellisesti ja jalasta löytyvät, Spirit Storelta saadut kengät viimeistelivät mielestäni tämän hauskan Myy-lookin.

TAKKI/ JACKET BIKBOK  FARKUT/ JEANS VERO MODA (*saatu blogin kautta) HIUSPANTA/ HAIRBAND H&M LAUKKU/ BAG GUESS HANSKAT/ GLOVES H&M KENGÄT/ SHOES SPIRIT STORE (*saatu blogin kautta)

Tämänkin asun voisi luokitella niiden asujen joukkoon, jotka eivät ole olleet nooramaisia, mutta kuitenkin sellaisia, joissa allekirjoittanut on viihtynyt paremmin kuin hyvin.

IMG_1542 IMG_1562

Psst. Mikäli tykästyit Myy-kenkiini tai haaveilet vaikkapa uusista juhlakengistä, kannattaa sinun tulla piipahtamaan blogissani vielä iltasella. ;)

// Winter is  finally here in Finland and it feels like almost the Winter Wonderland when walking in snow with my new beautiful black shoes. I liked this warm and cozy outfit a lot. The grey jacket from Bikbok is my absolute favourite and the red scarf goes perfectly with it. Because of the ”yesterday’s curls”, I decided to wear my hair up. What do you think of the look?


Posted in muoti and tagged by NOORA.