LINNANNEITOJA JA ILVEKSIÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

17 27

Kun kutsu Ilveksen Iloiseen Itsenäisyys-juhlaan kolahti alas postiluukusta, ensimmäisenä mieleen hiipi melkoinen asukriisiahdistus. Pukukoodiksi oli nimittäin miehille määritelty tumma puku ja naisille iltapuku. Vaatekaapistani ei näet löytynyt yhtäkään iltapuvun kriteerejä täyttäviä mekkoja, joten aloitinkin mekon metsästyksen jo hyvissä ajoin. Kauaa ei kuitenkaan tarvinnut mekkokriisiä potea, sillä Nellyssä vastaani tuli täydellinen, minunnäköiseni iltapuku. En viihdy puvuissa, joissa hengittäminenkin on hankalaa, suosin mieluummin ilmavia materiaaleja ja leikkauksia- juuri sellaisia, joita tästä puvusta löytyi!

9 7 12

Juuri, kun luulin, että mekko-ongelma oli nyt ratkaistu, kaikki ei mennytkään aivan putkeen. En saanut mekkoa päälleni! Mekko _olisi_ ollut sopiva jos olisin saanut sen ylleni, vetoketju oli vain aivan liian lyhyt ja jouduinkin kiikuttamaan puvun ompelijalle toivoen, että hän saa muokattua sen minulle sopivaksi! Viime lauantaina hain puvun ompelijalta takaisin, ja se istui täydellisesti. Unelmieni iltapuku oli valmis bileisiin.

Mekko henkii mielestäni kreikkalaisuutta ja vaihtoehtoisesti 20- ja -30-luvun fiiliksiä, joten halusin tehdä kampauksen, joka sopisi puvun tyyliin. Ylösnostetuilla hiuksilla varmistin sen, että puvun superkauniin yläosan kirjailu pääsee oikeuksiinsa. Niinpä toteutin itse kampauksen mukaillen viime jouluna teille MODERN LEIA-postauksessani esittelemääni kampausta. Hämmennyin itsekin kuinka näppärästi kampaus lopulta syntyikään ja olin kokonaisuuteen todella tyytyväinen.

3 6 4

Koska suosin luonnollisia meikkejä, en nytkään ruvennut iltalookissani temppuilemaan, vaan tein vain normaalin arkimeikkini silmämeikkiä hieman tummemmaksi muuttaen. Colortattoo-sarjasta ostin myös täydellisen kullanhohtoisen luomivärin, joka toi silmiin kaivattua pilkettä. Hankkimani Sally Hansenin kausilakka sen sijaan viimeisteli kynnetkin asuun sopiviksi.

13

Ilveksen Iloinen Itsenäisyys on tunnetusti Tampereen yksi juhlallisimmista itsenäisyysjuhlista. Saavuttuamme perille hurmaavan avecini Roosan kanssa olimmekin todella ilahtuneita siitä kuinka sekä miehet että naiset olivat asuihinsa panostaneet ja fiilis oli ylipäätään kovin juhlava.

20 23

Paula Koivuniemen Amarillo-keikalta jouduimme kuitenkin siirtymään jo parin biisin jälkeen takaisin alakertaan. Tuon upean leidin keikka sai nimittäin ihmiset lievän hysterian valtaan ja kyynerpäätaktiikalla porukkaa alkoi sulloutua eturiveihin, jopa niin innokkaasti, että eräs fani kaatoi Roosan päälle viinilasillisensa. Käytöstavat olisi hyvä muistaa tälläisissäkin tilaisuuksissa ja pieni anteeksipyyntö olisikin ollut paikallaan. Emme antaneet tämän kuitenkaan häiritä, vaan istahdimme alakertaan juomien kera odottamaan The Cheekiä.

Seuraksemme saimmekin Tampereen blogitaivaan kirkkaita tähtiä, kun tungoksesta meidät bongasi niin Anniina kuin Oona ja Anniinakin. Jälkimmäisten mimmien kanssa en olekaan aiemmin päässyt kunnolla höpöttelemään. Oli ihanaa tavata teidät tytöt!

19 25 24

Puolenyön jälkeen koitti hetki, jota ainakin itse olin jo kauan odottanut. Lavalle asteli Cheek. Hänet kuljetettiin turvamiesten saattuessa juuri meidän pöytämme ohitse, ja Facebook-ryhmän puolelta voitkin käydä tsekkaamassa pientä videopätkää tuosta hurmurista. Onneksi päätimme kuitenkin jättää lavan eteen rynnimisen muille; paikka oli niiiiiin täynnä porukkaa, että happi meinasi loppua jo kauempanakin seisoskellessa. Cheek oli esiintyjänä todella vakuuttava, mutta sitten.. Keräsin rohkeuteni, kaivoin laukustani paperia ja kynän ja Cheekin kulkiessa ohitsemme poistuessaan lavalta kysäisin josko hän ehtisi antaa nimmarin. No ei ehtinyt. Vilkaisi vain paperiani ja käveli pois. Siinä sitten seisoin hölmönnäköisenä post it-lappuni kanssa. No, mä pääsin jo yli siitä. ;)

26

Cheekin keikan jälkeen päätimme Roosan ja Anniinan kanssa suunnata kohti narikkaa (ja Mäkkäriä). Ilta oli kaiken kaikkiaan kuitenkin oikein onnistunut ja kiitän suuresti kutsusta tähän juhlavaan tilaisuuteen.

Kuinka te juhlistitte itsenäisyyspäivää? ♥

// My Independence Day looked like this! I was invited to a very classy party to a night club called Ilves. I decided to wear a dress from NellyEve, put my hair up and use a lot of golden shades in my make-up. What do you think of the outcome?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.