VUODEN SÄIHKYVIMMÄT PIKKUJOULUT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

26 30 22

Eilen vietettiin taatusti alkutalven kimaltelevimmat pikkujoulut, sillä yhdessä muiden tamperelaisten blogimimmien kanssa kävimme tutustumassa Koskikeskuksen Glitter-myymälän valikoimaan ja nauttimassa samalla ihanan jouluisesta tunnelmasta, jonka Glitterin tehotiimi oli meitä varten järjestänyt.

Glitterin myymälä on todellinen koruharakan unelma. Kun sain tehtäväkseni valita pikkujoululahjaksi itselleni kaksi vapaavalintaista tuotetta myymälän tuotteista, pyörin varmaankin vartin epätoivoisena ympäri myymälää pähkäillen valintoja. Melkoinen dilemma tälläiselle koruharakalle, kun hyllyillä roikkui toinen toistaan kauniimpia vaihtoehtoja! Ensimmäinen valintani kohdistui kuitenkin ensimmäisessä kuvassa näkyvään ruusukullanväriseen massiiviseen kaulakoruun, jonka lajitovereita olenkin jo useamassa blogissakin ehtinyt ihastella.

31 32 28

Yhdessä muun muassa Idan, Majn ja Lindan kanssa pääsimme myös nauttimaan pikkujouluherkuista, sillä tarjolla oli suussasulavia naposteltavia. Ja mikä ihaninta, törmäsin nyt myös vihdoin vaasalaiseen Annastiinaan, jonka blogia olen lueskellut vuosia! Selvisi, että Annastiina kirjoittelee nykyään myös Glitterin omaa blogia, jonne varmasti ilmestyy materiaalia myös hauskasta pikkujouluillastamme.

29 33 34

Ensimmäisestä koruvalinnastani poiketen, mietin todella pitkään toista valintaani. Halusin kaulakorun, joka kävisi sekä arkeen että juhlaan, mielellään hopeisen yksilön, joka vangitsisi katseen, mutta piristäisi samalla myös vaikkapa tavallista työasua. Alla oleva aarre oli kaikkea mitä halusin, joten tällä statement-kaulakorulla kasvatin korulippaani valikoimaa.

27

Tilaisuus oli ihastuttava piristys keskellä sateista arkiviikkoa. Ihanaa, että Tampereellakin alkaa vihdoin tapahtua blogijuttujen merkeissä. Instagramista oli hauska seurailla muidenkin bloggaajien biletunnelmia, sillä samaiset pikkujoulut olivat käynnissä niin Helsingissä kuin Turussakin. Kiitos Glitter, Mansen tytöt kiittävät!

NOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA


Postauksessa esitellyt kaulakorut saatu blogin kautta.

// Yesterday, it was time for the pre-Christmas party in one of my favourite jewellery stores here in Tampere! Glitter organized a Christmas party for bloggers and we got to choose two pieces for ourselves. I fell in love with a rosegolden and a silvery statement necklaces. Two must-haves, if you ask me. We had a great evening and it was so nice to meet other bloggers from Tampere. Thank you Glitter for the great party!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.