MINÄ JA MAINIOT MIMMIT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_5503IMG_5495IMG_5507

Kikatusta, jäätävän kylmä tihkuloskasade ja kolme mimmiä ottamassa asukuvia Tammerkosken rannassa. Oli kivaa ja todettava on, että olen löytänyt blogin kautta kyllä ihania uusia tuttavuuksia.

Kuten aamusella jo kerroinkin, vietin sunnuntaiaamupäivää yhdessä Anniina’s Diaryn ja Operaatio Jalokivimeren, tuttavallisemmin siis Anniinan ja Annikan kanssa. Näihin tamperelaisiin neitokaisiin on ollut ilo tutustua ja blogiystävistä on tullut ihan-ihka-oikeitakin-ystäviä. Yksi bloggaamisen parhaista puolista, ehdottomasti.

Hirveästä ilmasta, lässähtäneestä tukasta ja palelevista näpeistä huolimatta innostuimme napsimaan myös asukuvia ja näiden kivojen asukuvien takana seisoo huippukuvaaja Annika. Annika ottaa ihania kuvia ja olikin suuri kunnia poseerata juuri hänen kameralleen. Vaikka Matti onkin se oma rakas hovikuvaajani, kyllä bloggaaja bloggaajan tuntee. Kuvia napsitaan juuri niin kauan kuin tarvitsee.. ;)

IMG_5493 IMG_5510 IMG_5526

Pinkit latvat olivat hieman nyt ristiriidassa punaisten sävyjen kanssa, mutta  sateiseen päivään ne toivat hurjasti piristystä, aivan niin kuin nuo neitokaisetkin. Asuni on täynnä tämän hetken lemppareitani, Guessin laukku oli kyllä huippuhankinta, puhumattakaan noista upeista kumppareista. Siitä ei pääse yli eikä ympäri, kumisaappaat ovat kätevimmät kengät sateiseen syksyyn.

takki/ jacket H&M   farkut/ jeans LIU JO (*saatu)   kumisaappaat/ wellies  GUESS  laukku/ bag GUESS LUXE   huivi/ scarf GINA TRICOT  neule/ sweater TERRANOVA

IMG_5519 IMG_5581 – Kopio

Sellainen päivä, sellainen asu, sellaisia typyjä. Tuollaisia sunnuntaiaamuja kaipaisi sateiseen syksyyn useamminkin. Huomenna on luvassa ihan blääh-päivä, lääkärireissua ja muuta ei-niin-mukavaa, mutta tiedättekös mitä? Leivoin äsken ihan yliherkullisen mutakakun, josta olen popsinut jo lähes puolet. O-ou.

// Thanks Annika for the pictures! When bloggers meet, it’s obvious that they take a lot of outfitpictures together. Even if it rains, even if it is windy, even if they are freezing. We had so much fun. What do you guys think of my autumnoutfit?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.