PUNAHILKAN EILINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joko saa aloittaa sen jokasyksyisen bloggaajamarmatuksen siitä, että tämä vuodenaika ei vain yksinkertaisesti sovi asukuvien ottamiseen? Hipsin aamuisin töihin pilkkopimeässä ja töiden jälkeen on noin puoli tuntia aikaa ottaa asukuvia, ennen kuin aurinko laskee. Hey c’mon syksy, voisit nyt hieman jeesata asukuvailijaa!

Eilen teimme kuitenkin treffit Matin kanssa lenkkipolun varrelle, jonne suuntasin heti töistä päästyäni. Matti ja Eppu olivat ja kuvausvalmiina, kun kipittelin paikalle ja simsalabim, pitkästä aikaa asukuvia. Onnea on poikaystävä, joka ymmärtää bloggaavaa tyttöystävää ja napsii asukuvia vaikka sitten lenkkipolulla.

Olin eilen koko päivän niin aurinkoisilla fiiliksillä. Te, ihan uskomaton jengi siellä ruudun toisella puolen, olitte ehdottaneet blogiani Inspiration Awardseihin ehdolle ja siellä sitä nyt sitten komeillaan hurjan hyvien kilpasiskojen kanssa lifestyle-kategoriassa. Ihanaa, että tästä synkästä syksystä löytyy välillä tuollaisia valonpilkahduksiakin. Olin aivan tippa linsissä, kun muutama kertoi minua jo äänestäneensäkin, kiitos! Olin niin happy happy, että starttasin yllätyspanta-arvonnan tuolla blogini Facebook-ryhmän puolella. Vielä ehdit mukaan, klik tästä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta kun kerran asukuvia on postaus pullollaan, keskitytäänpä nyt hieman itse siihen asuunkin ettei koko postaus mene ihan tillittelyksi. Asu on itse asiassa uutuuksia pullollaan. Tuo hurmaava printtipusero on alelöytö Lindexistä ja nuo Piecesin farkut löysin Nellyltä kympillä (farkkuja löytyy muuten edelleen täältä!). Oli vihdoin myös aika hankkia uudet kumisaappaat ikivanhojen lemppareiden tilalle, ja tuo Guessin uusi pariskunta kyllä helpotti hieman luopumisesta aiheutunutta tuskaani. Ja tuo laukku, noh, se on kyllä sellainen herkkupala, että ansaitsee vielä aivan oman postauksensa. Alan pikkuhiljaa näyttää Guessin kävelevältä mainostaululta päästä varpaisiin, mutta Guessin uudet tuulet ovat puhaltaneet niin syvälle sydämeeni, että ei näitä kaunokaisia vain voi vastustaa.. Nyt solmitaan kuitenkin lompakon nyörit tiukasti suppuun ja aletaan säästää joulureissuamme varten!

takki / jacket  H&M  housut/ pants  PIECES  pusero/ blouse  LINDEX  kumisaappaat/ wellies  GUESS  laukku/ bag  GUESS  korvakorut/ earrings  GUESS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torstai on toivoa täynnä. Ainakin viikonloppu alkaa olla jo nurkan takana. Cheers sille!

// Good morning guys! What do you think of my new outfit? I have fallen in love with my new wellies so let’s hope that autumn is full of rainy days, right? They keep the legs dry and look stunning, like that bag of mine which I will show you guys later.. Red pants and the printed shirt bring color to these grey days, I liked this outfit so much! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.