MOI MONOI, HAUSKA TUTUSTUA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

IMG_0898

Olisihan se nyt pitänyt arvata, välillä ratkaisu isoihinkin ongelmiin löytyy aivan läheltä. Tällä kertaa meitä ympäröivästä luonnosta.

Te tiedättekin jo, että yleensä esitellessäni teille kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita, takana on monta testikertaa. Näin varmistan sen, että tiedän mistä puhun ja osaan kertoa teille tuotteen ominaisuuksista tarkemmin. Tämän viikon suosikkituote tipahti postiluukustani kuitenkin vasta torstaina, pari päivää sitten. Tuo pieni suihkepullo vakuutti minut kuitenkin niin, että se ansaitsee oman postauksensa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Välillä on kyllä aivan turha lähteä merta edemmäs kalaan. Olen jo muutaman viikon ajan päivitellyt sitä, miksi en ymmärtänyt jo aiemmin vaihtaa ihonhoitotuotteitani luonnon tuotteisiin, sillä tehtyäni näin pari kuukautta sitten, ihoni kunto on noussut aivan uusiin ulottuvuuksiin. Kaikesta siitä stressistä huolimatta, jota olen viime kuukausien ajan kokenut, luonnontuotteiden avulla ihoni tasapaino on pysynyt kohdillaan ja varsinkin kasvojen iho on kuin uudestisyntynyt.

Born to Bio, yksi rakkaimmista yhteistyökumppaneistani, yllätti minut tällä viikolla siis heidän uutuustuotteellaan. Monoi-kuivaöljy, suihkutettava Ecocert-sertifioitu tuote (n. 19,90€) ravitsee ja suojaa sekä ihoa että hiuksia. Hiuksiin en tuotetta vielä testannut, mutta vakuutuin siitä kuinka nopeasti tämä öljyinen tuote imeytyykään ihoon eikä jätä edes sitä öljyille tyypillistä tahmaista tunnetta käytön jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Todelliseen testiin tuote joutui käsien kanssa. Liekö kylmä syksy jo tehnyt tuhojaan käsilleni, mutta kuivat ne olivat, aivan kuin paperia. Levitin öljyä kämmenselkään ja annoin tuotteen imeytyä. Kuviin oli todella vaikea tallentaa tuotteen vaikutusta, mutta vakuutan jojoba-, argan- ja ruusunmarjaöljyjen tekevän todellisia taikatemppuja- mihin ne kuivat kohdat hävisivät?

Born to Bio-sarjan öljyihin kuuluu myös muita mielenkiintoisia tuotteita: arganöljystä olenkin teille jo aiemmin kertonut, mutta kuivaöljy vakuutti minut vielä tätä edeltäjäänsä voimakkaammin, ruusunmarjaöljy puolestaa sopii arpien hoitoon (tätä täytyy kyllä kokeilla!) ja manteliöljy puolestaan sopii kaikille vauvasta vanhukseen.

Tuo lähemmäs parinkymmenen euron hinta saattaa tuntua lompakkoa ajatellen melkoiselta sijoitukselta, mutta koska tuote soveltuu jopa vartalovoiteen korvaajaksi ja hiuksia kosteuttavaksi tuotteeksi, vannon sijoituksen olevan jokaisen pennosen arvoinen.

// This week’s favourite product was something out of this world! Born to Bio’s new skincare oil is amazing. After using it just for a couple of days, I have managed to make my skin look much healthier, goodbye dry hands!


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.