TIMANTIT OVAT IKUISIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Sytyttelin täällä juuri kirkkaan vaaleanpunaisen kynttilän palamaan ihanien neilikoiden seuraksi olohuoneen pöydälle. Katselemme Epun kanssa jännittävää jääkiekko-ottelua tv:stä ja vietämme laatuaikaa, kröhöm, toisin sanoen odottelemme mitä tuliaisia Matti tuo mukanaan Helsingistä kirjamessuilta.

Koska blogissani on nyt käynnissä huikaiseva Ti Sento-korulahjakorttiarvonta, päätin esitellä teille oman korulippaani uusimman tulokkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen vähän höpsö korujen suhteen. Rakkaimmilla koruillani on tarina ja kaikilla niin paljon tunnearvoa, että en tiedä mitä tekisin jos joku arvokkaimmista koruistani hukkuisi. Nomination-rannekkeitani en esimerkiksi ole uskaltanut käyttää pitkään aikaan, jokaisella palalla on oma taustansa ja tarinansa, joten tippa tulee linssiin jo pelkästä ajatuksesta hävittää rannekkeeni.

Uusimman koruni, Marc By Marc Jacobsin herkän kullanvärisen korun ostin lokakuun alussa. Samana päivänä, kun isoisäni nukkui pois. Sanomattakin on siis selvää, että tämä uusi koru on on tunnearvoltaan koko korulippaani asukkien kärkipäässä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rannekorussa kirkkaimmin tuikkii tuo violetti kivi kultaisen reunuksen keskellä. Pysähdyn välillä ihastelemaan korun kauneutta ja muistelemaan vaaria. Tuo kaunis säihkyvä kivi muistuttaakin minua ihmisestä, joka tulee koko loppuelämäni ajan olemaan yksi kirkkaimmista oman elämäni tähdistä ja sankareista.

Tämä koru tulee olemaan yksi korulippaani tärkeimmistä aarteista. Uskomatonta kuinka merkittävä esine korusta voikaan tulla. Toivottavasti lahjakorttiarvonnan voittajakin saa kisasta muistoksi korun, jota hän voi hymyillen katsella vielä vuosienkin päästä.

Arvontaan pääset tästä.

// My newest treasure. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.