NEITI EIGHTYSEVEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on hirveän voimakas viharakkaussuhde pipoihin. Jos voisin niin pitäisin pipoa varmasti päivästä toiseen, sisälläkin, sillä huonoa hiuspäivää ei voiteta millään niin helposti kuin vetämällä pipo päähän. Mutta sitten, se pipojen toinen puoli. En ole vielä elämäni aikana onnistunut löytämään sitä aivan täydellistä mallia. Ehkä tämä Gina Tricotin uutukainen nyt sitten on ”se oikea”?

Pipon nappasin verkko-ostoksiltani ostoskoriin vain ja ainoastaan tuon numeroparin takia. Tuo pitkulainen pipomalli osoittautui kuitenkin käytössäkin aika hauskaksi ja tonttulakkifiiliksistä huolimatta ennustan meille pitkää yhteistä tulevaisuutta pakkasia vastaan taistellessa. Tai sitten en, sillä olen ”hukannut” pipon jo kahdesti. Kerran löysin sen työpisteeni roskakorista (?) ja toisella kertaa vanhempieni hattuhyllyltä. Kappas, täällähän se olikin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuljin koko viikonlopun tuossa kauniissa H&M:n pitkässä villakangastakissa ja pipon ja Conversejen avulla lookista muodostuikin lopulta melko sporttinen. Tällä sporttisella asukokonaisuudella suuntasinkin sunnuntaiaamuna kirpputorikierrokselle ja piponi osoittautuikin lopulta melkoiseksi onnenpipoksi, ainakin eilisestä kirppissaaliista päätellen.

Vaikka asu muuten olikin melko synkkä päästä varpaisiin, väriä tähän syksyiseen asuun toi H&M:n haalean pinkki, kimalteleva, tuubihuivi. Vaikka käsitöitä teenkin paljon näin syksyisin, en ole vielä ikinä saanut valmiiksi kaulahuivia ja havaitsinkin parhaaksi vaihtoehdoksi ostaa sellaisen valmiina. Huivi on niin herttaisen värinen, että uskon sen eksyvän asukuviin vielä monesti syksyn varrella.

Sellainen sunnuntaiasu maanantaiaamuun, muistattehan muuten, että ehditte vielä hyvin tämän päivän aikana käydä osallistumassa blogini Facebook-ryhmän puolella tekemäni neulepannan arvontaan.

Reipasta starttia viikkoosi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// I have a new beanie. I was born in 1987 so the beanie is like made for me and I have a feeling that I’m going to wear it a lot during this autumn and the upcoming winter. As you can see, the whole outfit was quite black yesterday, but with the help of H&M’s scarf, I was able to bring some sparkles to my sunny Sunday!


Posted in muoti and tagged by NOORA.