ROHKEA LEIJONASYDÄN- VOITA LEFFALIPUT!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tälläiset syysviikonloput ja leffat kuuluvat yhteen kuin nenä päähän- senpä vuoksi viikonloppu startataankin oikein kunnolla käyntiin leffalippuskaban merkeissä!

Rakastan romanttisia komedioita. Katson elokuvia useimmiten sen vuoksi, että saan ajatukset pois kiireisestä arjesta. Haluan heittää aivot narikkaan ja vain nauttia sipsikulho nenäni edessä leffan fiiliksistä ja hauskoista juonenkäänteistä. Tämä ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että välillä ei tarvitse kuin nähdä toisen elokuvagenren traileri, kun jo tietää, että tuo kyseinen elokuva on nähtävä.

Näin kävi esimerkiksi tämän leffan kohdalla:

”Dome Karukosken elokuva Leijonasydän on koskettava ja särmikäs kertomus pikkukaupunkilaisesta uusnatsista, Teposta (Peter Franzén), joka rakastuu kiihkeästi temperamenttiseen Sariin (Laura Birn). Uudella avovaimolla on tummaihoinen poika Ramu (Yusufa Sidibeh). Kasvaako Teppo ulos ennakkoluuloistaan? Voittaako rakkaus vai kaveriporukan luoma paine? Entä miten käy Ramun, joka saa isäpuoliehdokkaakseen uusnatsin? Elokuvan yllättävän ja kulmikkaan huumorin taustalla on suuria tunteita ja sen ytimessä sykkii rohkea ja lempeä leijonasydän.” Lähde: Finnkino.fi

Leijonasydan_800c Leijonasydan_800d

Leijonasydän tuli ensi-iltaan tällä viikolla ja vaikka en itse kyseistä leffaa olekaan vielä ehtinyt katsomaan, sain kuulla pikkusiskoltani Roosalta leffan olleen todella vaikuttava. Väkivaltaisistakin kohtauksista huolimatta elokuvan juoni saa katsojan liimautumaan penkkiinsä ja roolitukseen valittu Peter Franzén hoiti homman kotiin vakuuttuvalla roolityöllään. Pakkohan tämä on nähdä.


ARVONTA:

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy huomenna 20.10. klo 18:00. Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin.

 Arvottavana: Kolme (3) kahden lipun lippupakettia Leijonasydän-leffaan (ikäraja 16v.) sekä Leijonasydän-tuotteita (esim. t-paitoja, kasseja ja pilottitakkeja).

Muistathan jättää kommenttiisi myös sähköpostiosoitteen!


Leijonasydan_800b


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.