MUSTAA VALKOISELLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Ostoskorini oli Gina Tricotilla shoppaillessani kovin mustavalkoinen. Heti, kun kesä ottaa lopputilin ja ilmassa alkaa tuoksua uhkaavasti jopa talvi, hakeutuvat silmät auttamattomasti ostoksilla niihin neutraaleihin väreihin, mustaan ja valkoiseen. Onneksi mustavalkoisuus on aina in, tiedän jo nyt tämänkin ostoskorin sisällön pysyvän käytössä pitkään.

CANDC910

Gina Tricotin ”perusvaatteet” ovat vaatekaappini kulmakiviä. Lähes kaikki toppini ja yksiväriset puseroni ovat Ginasta, samoin tietyt rakkaat asusteet ja korut, unohtamatta tietenkään myöskään ikisuosikkejani, Lisa-farkkuja. Tällä kertaa bongasin verkkokaupasta niin kivoja juttuja, että ajattelin vinkata niistä teillekin.

1. 87-Pipo! Paras vuosikerta ikinä ja uusi pipo oli kaiken lisäksi hakusessa. Outo valinta ja tykästyminen minulta, mutta c’mon, onhan se nyt aika cool. Kai tuo pipon numero nyt sitten tosiaan on 87?! :D Pipon löydät täältä.

2. Vaalea pitkähihainen printtipaita toimii sellaisenaan bleiserin kanssa. Koska kaapistani löytyy jo yksi samanlainen ihanuus eri printillä, löysi tämä tiensä ostoskoriini ihanan materiaalinsa ansiosta. Paidan löydät täältä.

3. Eikös tämä musta toppi ole se ”the bloggaajatoppi”, jota vilkkui joka toisessa blogissa kesän aikana? Mitä muut edellä, sitä Noora perässä.. Suosikkitopista oli Ginalle tullut nyt paljon lisää kokoja. Topin löydät täältä.

4. Ostoskorin paras hankinta! Edelliset Ginan pesupussit ovat olleet minulla käytössä vuoden. Pesupussi suojaa rakkaita vaatteitasi koneen myllytyksessä ja ovat pieni sijoitus vaatteiden kunnon ylläpitämistä ajatellen. Pesupussit löydät täältä.

Löytyykö ostoskorini sisällöstä jo kenties jotakin, joka on muuttanut jo sinunkin vaatekaappiisi?


Postaus sisältää linkkejä. Bloggaajalle ei kerry tuloja sivustolle linkkien kautta ohjautuneesta liikenteestä/ ostoista.


// My new favourites from Gina Tricot. My autumn is going to be simple and chic and one of the best things I found is definitely that hat. Why? Well, in the year 1987, little baby Noora was born.. ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.