LUONNOLLISTA HEMMOTTELUA- OSALLISTU & VOITA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Born to Bion suihkugeelit sisältävät luomulaatuista pihdankukkavettä sekä kasvisokeritensidejä, jotka puhdistavat ihon ennen kaikkea hellävaraisesti. Tuoksut ovat 100 %:sti luonnollisia. Ei väriaineita, ei silikonia. Eikö kuulostakin ihanalta? Todellista luonnollista hemmottelua.

Olen tehnyt tämän vuoden aikana iloiten yhteistyötä Born to Bion ja Laveran kanssa ja olinkin onnesta sykkyrällä, kun kannoin postista kotiin todellisen aarrearkun Born to Bion suihkugeelejä. Nämä tuoksut vievät mukanaan. Sain testattavakseni neljä erilaista suihkugeeliä, persikan, vanilja-kookoksen, aloe vera-bambun sekä mangon. Tämän lisäksi Matti on ahkerasti käyttänyt saamaansa lakritsin (!!) tuoksuista miesten suihkugeeliä. Jokainen testituotteista on ollut niin herkullinen, että suihkussa käynti tuottaa suorastaan päänvaivaa. Hmmm.. Vaniljaa, vai kookosta vai persikkaa vai..?


ARVONTA:

EDIT:// OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJILLE ON LÄHETETTY SÄHKÖPOSTIA. Pian kolme teistä pääsee myös hemmottelemaan itseään. Päätimme nimittäin yhteistyössä järjestää pika-arvonnan, jonka voittaja voittaa itselleen haluamansa suihkugeelin. Osallistut arvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin kommentin, jossa kerrot minkä suihkugeeleistä itsellesi valitsisit Born to Bion valikoimasta. Laajan valikoiman löydät täältä. Palkintoja arvotaan kolme (3) kappaletta. Osallistumisaika päättyy maanantaina klo 12:00.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen lisäksi, että Born to Bion suihkugeelit ovat kokeilemisen arvoisia, suosittelen lämpimästi testailemaan myös samaisen merkin Argan-öljyä. Itse olen antanut tällä tuotteella kyytiä huonokuntoisille kynsinauhoille ja ylläpitänyt muutenkin helposti syksyisin kuivuvien käsien ihon kuntoa. Rasvahapot ja vitamiinit tekevät nopeasti ihmeitä!

Mutta nyt, luonnollinen onnenpotku kaikille arvontaan. <3

// Hi guys! Have you heard about Born to Bio? It’s always nice to try out new products and these gel douches are amazing and most importantly, natural.


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.