AAMUSTA ILTAAN

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogin kautta saamastani kosmetiikasta tänne blogin puolelle päätyvät lopulta vain ne tuotteet, joiden takana seison sataprosenttisesti. Koen turhaksi sepustella teille liirumlaarumeita tuotteista, jotka eivät itselläni testikerran jälkeen ole käytössä olleet kertaakaan, vaan haluan nostaa esiin juttuja, joista toivon myös teidän saavan vinkkejä! Viime viikolla postiluukusta kolahti alas sellainen trio, joka nimenomaan ansaitsi oman postauksensa..

Käsi ylös kuinka monen kylppärin peilikaappi ja/tai hyllyt pursuavat yli kosmetiikasta? Jep. Itse suosin tuotteita, jotka ovat monikäyttöisiä. Ostan mieluummin luomiväripaletin kuin yksittäisiä luomivärejä, ihan vain jo tilanpuutteenkin vuoksi. Siksipä olin melko vaikuttunut Oriflamen Soft n’ Glam-sarjan luomiväreistä; kuivaa sutia käyttämällä väri on luomella pehmoinen ja hillitty, kostutettua sutia käyttämällä taas sähäkkyydessään sopiva iltamenoihin. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska arkimeikissäni pidän värit melko hillittyinä, valitsin testiin melko pehmeitä väriduoja. Esimerkkisilmämeikin tein sävyä Cocoa Glaze käyttäen ja olin vaikuttunut lopputuloksesta. Kuivalla sudilla levitettynä väri säilyi pehmeänä (kuvassa soft) ja märällä sudilla levitettynä sävy pääsi todella oikeuksiinsa (kuvassa glam). Kuviin oli vaikea tallentaa värin kaunis hohto, mutta lopputulos oli mielestäni paljon softia dramaattisempi. Kostutettuna väri sai ylleen upean metallisen kiillon.

Kyllä. Kaksi erilaista silmämeikkiä yhdestä duosta.

Mutta mistä Oriflamen tuotteita nykyään saa? Muutamia vuosia sitten kaveripiirissäni Oriflame-kutsuja järjestettiin yhtenään, nyt tuo villitys on taas melkoisesti aiemmasta tyyntynyt. Pikaisen googlettelun kautta löysin tieni Oriflamen verkkokauppaan, joka tällä hetkellä taitaakin olla se helpoin tapa Oriflamen tuotteita itselleen hankkia. Hintaa verkkokaupassa yhdellä Soft n’ Glam-luomivärillä näyttäisi olevan 4,90 euroa. Hintalaatusuhde kohdillaan jos minulta kysytään.

// My new eyeshadow-crush! Oriflame’s Soft n’ Glam eyeshadows can be used in two different ways. Great invention if you ask me. <3


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.