VÄRIKUVIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_0954 IMG_0952 IMG_0966

Viime sunnuntai oli taas sellainen päivä, kun oikein mistään ei tullut mitään. Mieli oli maassa ja ilma niin kirpsakka, että syksyn tulon pystyi oikeasti jopa haistamaan. Minulla on eräs neule, joka toimittaa sellaista ”huonon päivän neuleen” virkaa. Kun potuttaa, tämä neule kiskaistaan päälle. Vain ja ainoastaan sen takia, että kyseisessä neuleessa on niin paljon värejä, että se päällä ei voi olla hymyilemättä.


neule/ sweater CUBUS  bleiseri/ blazer VERO MODA  farkut/ jeans GINA TRICOT  kello/ watch JUSTCAVALLI  laukku/ bag FRIIS & CO  tennarit/ sneakers VIVOBAREFOOT (blogilahja)


Siksipä veinkin tätä ajatusta vielä hieman pidemmälle ja poimin neuleen värimaailmasta väripilkkuja myös muualle asuuni- Friis & Co:n laukku täsmäsi täydellisesti pinkkiin, JustCavallin kellosta löytyi mätsäävää lilaa ja uudet Vivo Barefootin lenkkarit olivat kuin piste i:n päälle, kenkien keltainen sävy oli kuin suoraan poimittu puserosta. Liikakin on liikaa, mutta jollakin tapaa viihdyin tässä asussa todella hyvin.

Mitäs te tykkäilette, too much is too much? ;)

IMG_0989 IMG_0933 IMG_0957

 // It was all about colors last Sunday! My bad-day-sweater from Cubus has so many colors in it, that you just can’t help smiling while wearing it! Luckily, I also found many accessories and a pair of shoes to go with the sweater. What do you think of the outcome? Too much happening here? ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.