KUUKAUSI STYLEGUIDE-BLOGGAAJANA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_9268 __

Uusi kuukausi startataan heti ihanin uutisin, sillä minulla on ilo kertoa teille, että olen saanut lokakuun ajaksi todellisen unelmapestin! Tuttu ja rakas yhteistyökumppanini Fashionstore.fi nimittäin pyysi minua toimimaan lokakuun ajan heidän Styleguide-bloggaajanaan. Styleguide on pullollaan trendikkäitä vinkkejä ja muodikkaita uutuuksia ja mahtuupa mukaan myös lifestyle- ja kauneusjuttujakin. Kirjoitan siis lokakuun aikana muutaman erillisen postauksen Styleguiden puolelle, ja lupaan, että ihania juttuja on luvassa myös teille lokakuun aikana. Vinkkailen uusista Styleguide-postauksistani teille aina myös täällä oman blogini puolella.

Ensimmäinen postaukseni sulloo syksyn muodin ja pukeutumisen pähkinänkuoreen. Pääset lukemaan Styleguide-postaukseni täältä (klik!).

fs11

Styleguide-kuukauteni startataankin käyntiin heti pienellä hemmottelulla, sillä Fashionstore.fi tarjoaa nyt 10 euroa shoppailurahaa koodilla 2QRH13FK yli 50 euron ostoksista 6.10.2013 asti. Tällä hetkellä verkkokauppa toimittaa kaikki tilaukset perille myös ilman toimitusmaksuja.

Se on lokakuu nyt!

// Time to launch my Styleguide-month! Check out the newest post, click!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.