SELÄTETTY

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei, ei, ei. Tästä blogista ei olla tekemässä treeniblogia, vaikka juuri laitoinkin maailman cooleimmat täplikkäät tennarit tilaukseen ja nyt kuvista ei voi olla huomaamatta uutta pinkkiä personal traineriani. Ei, ei, ei. Minähän en treenaa. Salakavalasti tähän synkkään syksyyn on kuitenkin löytynyt energialähteitä tiettyjen kuntoilumuotojen kautta, ja haluan toki niistä vinkkailla teillekin, jos joku muukin vinkeistäni innostuisi.

En ole ryhmäliikkuja. Inhoan hikijumppia pienissä tunkkaisissa saleissa, joissa ilma ei vaihdu ja otsalle saa lähinnä vain tuskanhien. Tykkään tehdä juttuja omaan tahtiin, juuri silloin kun haluan ja jaksan. Siksipä kotona oleva kuntopyörä onkin ollut paljon käytössä ja lenkkejä Epun kanssa ei myöskään sovi unohtaa. Innostus tähän pyöreään vekottimeen sen sijaan nosti päätään, kun Matti tilasi äidilleni vastaavanlaisen synttärilahjaksi. Minäkin haluan, minäkin haluan! Niinpä laitoin oman pinkin Selättimeni tilaukseen ja jäin hieman epäluuloisena odottelemaan mitä tuleman pitää. Tuskin sillä treenatessa tulee edes hiki..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juu EIPÄ! Mun kyljet huutaa apua jo viiden minuutin treenin jälkeen ja kun Selättimen päällä surffailee kaiken lisäksi jalat hieman koukussa, voin kertoa, että huomenna tuntuu niissäkin jalkalihaksissa, joita et edes tiennyt omistavasi. Pyörittely sopii hyvin vaikka oheistoiminnaksi telkkaria katsellessa. Melkoinen masiina, joka sopii pienimpäänkin kotiin vaikkapa sängyn alle sujautettavaksi. Netistä löysin jo hurjan määrän erilaisia treenivinkkejä siitä, miten Selätintä kannattaa hyödyntää, laji saa taatusti monen pyörittelemään Selättimen sijaan vain ja ainoastaan päätään, mutta mä tykkään. Tarpeeksi simppeliä sporttailua vaikkapa vain syksyvilun karkoittamiseksi.

Vinkkiviitonen vielä teille muillekin toimistotyöläisille; nimensä mukaisesti Selätin on mieletön apu selkäjumien hoidossa! <3

Psst. Haha, ja ei, tämä ei ollut maksettu mainos, vaan puhdasta innostumista siitä, kuinka onnistunut heräteostos tämä olikaan.

// Never heard of Selätin before? This pink little machine is my newest training buddy. Pure love (and hard work out) indeed!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.