TERVEISIÄ FRANKFURTISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Onni on pieni ja pippurinen sisko, joka muistaa isoa siskoa maailmalla reissatessaankin tuliaisilla. Roosa palasi Suomeen Saksan reissultaan, ja matkalaukusta löytyi minullekin aarteita, aivan mielettömiä sellaisia! Voi että mä sitten tykkään tuosta typystä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun lahjapussukasta löytyi JustCavallin kellorasia, olin jo aivan pähkinöinä. Roosa varoitteli, että väri ei välttämättä ole se minulle ominaisin, mutta pyh pah, kukapa nyt ei lilasta tykkäisi! Kellovalikoimistani puuttuikin näyttävä kello, joka tuo simppeleihinkin asuihin kivasti väriä. Hankinta osui siis täysin nappiin ja aion heti huomenna ottaa tämän aikaraudan käyttöön.Ja ihan kuin kello ei nyt olisi jo yksissään riittänyt, oli Roosa ostanut minulle vielä värimaailmaan mätsäävän huivinkin. Asukuvia odotellessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kahvittelujen lomassa vaihdoimme toki myös kuulumisia ja katselimme upeita reissukuvia. Kuten jo Olympus-postauksessani kerroin, Olympuksen kameroista löytyy kyllä aivan mielettömiä taidesuodattimia! Maisemakuvien katselukin saa aivan uuden ulottuvuuden, kun kuviin saa persoonallista otetta erilaisin filterein. Roosan luvalla sain tänne bloginkin puolelle pari upeaa otosta heidän reissultaan laittaa. Dramatic Tone-suodatin on kyllä aivan mieletön! Kai olette muuten jo bonganneet tämän Olympuksen järjestämän kilpailun (klik!), jossa palkintona on samainen huippukamera, joka minullakin on nyt lainassa. Suosittelen enemmän kuin lämpimästi osallistumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt viettelenkin täällä rauhallista koti-iltaa kynttilänvalossa, Matti lähti salille ja tuo karvainen kaverini Eppu on nyt niin innoissaan saamastaan blogiyhteistyöpaketista (kurkkaa Instagram, @curiousnoora), että lököttelypaikka on löytynyt aivan muualta kuin kainalostani. Sateen ropinaa ja tunnelmallista iltaa kaikille.

// Look what my little sister brought me from Germany! I loooove JustCavalli and now I have this gorgeous lilac watch! It’s stunning and I also got a matching scarf to go with the watch. I must have the most amazing little sister in the whole world. Thanks Roosa!


Posted in muoti and tagged by NOORA.