GINAN AAKKOSAARRE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei te kaikki teksti- ja nimikorujen ystävät, katsokaahan millaisen aarteen löysin viime viikolla Gina Tricotin verkkokaupasta!

Täydellinen koru minunlaiselleni tuuliviirille, jolle ei vain yksi tekstikoru asustevalikoimiin riitä. Tätä kaulakorua on nimittäin helppo tuunata itse ja mukana tulevien kullan ja hopean väristen kirjaimien avulla, sanojen keksimisessä on vain mielikuvitus rajana. Vokaaleja pakkauksessa on enemmän kuin konsonantteja ja pitkienkin lausahdusten tekeminen on näin ollen mahdollista. Ketju on melko heiveröistä tekoa, mutta on näppärästi tehty niin, että kirjaimet eivät pääse ketjusta tuplalukon ansiosta putoilemaan. Koru on nähtävästi ollut melko suosittu tuote, sillä verkkokaupasta sitä ei tällä hetkellä löydy. Make Your Own-kaulakorua kannattaa ehdottomasti kysellä kuitenkin myymälöistä. Kannattaa tosin olla nopea, sillä olen satavarma siitä, että tälläinen aarre katoaa onnellisille omistajilleen nopeasti.

Nerokas koru! Ongelmaksi tosin jää se, miten saan pidettyä nuo käyttämättömät kirjaimet tallessa..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noora? Curiousnoora? Fun? Love? Curiouser? Minkäköhän kirjainrykelmän koruun ensimmäisenä kokoaisin..

// I found this brilliant necklace from Gina Tricot last week! I love it! By changing the letters you can make your necklace look brand new. Hmmm… Noora? Curious? Curiouser? So many options to choose from!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.