GREAT JOB GILES!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Tiedän, että siellä ruutujen takana istuu aivan mielettömiä tyylitaitureita, joten minun on suorastaan pakko vinkata teille eräästä kilpailusta!

Tuttu, rakas, ihana yhteistyökumppanini Nivea yllätti minut mieluisella paketilla, kun postimies kiikutti minulle lempivoiteeni stailattuna uuteen lookiin. Tuo kaikille tuttu purnukka on nimittäin saanut uskomattoman hienon ulkoasun, jonka takana seisoo englantilainen muotisuunnittelija Giles Deacon. Hänet tunnetaan parhaiten New Lookille suunnittelemistaan vaatteista, mutta onpa Deacon tehnyt töitä myös Guccille. Nyt hän on kuitenkin yhdistänyt voimansa Nivean kanssa ja suunnitellut Nivea Soft-kosteusvoidepurkeille kolme huippumuodin inspiroimaa pakkausta. Varsin onnistunut ja ennen kaikkea muodikas lopputulos minun mielestäni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta nyt ei pääosissa olekaan tuo Lontoon muotiviikkojen kuumin nimi vaan TE! Nivea Suomen Facebook-sivuilla (klik!) on nimittäin startannut Päivän asu-kilpailu, johon voi kuka tahansa ladata kuvan päivän asustaan. Palkintoinakin on melkoisia herkkupaloja, muun muassa Giles Deaconin suunnittelemia designlaukkuja.

Koska yleisö pääsee myös tykkäyksillään vaikuttamaan, on sanomattakin selvää, että mikäli päätät ladata kuvasi kisaan mukaan, haluan ensitilassa kuulla siitä, jotta pääsen myös äänestelemään suosikkiani! ;)

Ihanan muodikas pakkaus, ja mikä parasta, sisältökin on laatutavaraa! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postauksessa esitelty tuote blogin kautta saatu.

// Giles Deacon, a fashiondesigner from Britain has designed a new look for Nivea Soft. This fashionable product looks stunning and I love the stylish outcome. <3


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.