MANSEN OMA RINSESSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_0472IMG_0485

Lähdin eilen selvittämään Tampereen Työväen Teatterille onko prinsessoita olemassa. Ostimme äidilleni äitienpäivälahjaksi jo keväällä liput tähän kovasti odottamaamme musikaaliin. Prinsessa ei tuottanut pettymystä. Armi Toivanen, suomalaisista naisnäyttelijöistä ehdoton lempparini, oli kuin tehty rooliin ja Dance-ohjelmastakin tutun Reija Wäreen koreografiat olivat henkeäsalpaavia. Silmäni nauliintuivat kerta toisensa jälkeen myös mukana tanssimassa olleeseen Haza Hajipooriin, Dance-voittajaan, joka oli aivan mieletön lavalla. Upeaa työtä, upeaa tanssia, koskettava tarina. Ikinä ennen en ole teatterissa itkenyt, mutta tulipahan nyt sekin koettua. Tämä koskettava laulu (klik!) oli liikaa tälle herkkikselle.. <3

Teatterissa käymisessä parasta on se fiilis, kun uppoutuu täysin mukaan tarinaan eikä ajattele muuta kuin edessä avautuvaa näytelmää. Pitäisi ottaa tavaksi käydä teatterissa useamminkin kuin kerran vuodessa.

IMG_0467 IMG_0481

paita/ shirt NLY TREND housut/ pants LIU JO laukku/ bag NYPD kengät/ shoes GUESS kello/ watch GUESS kaulakoru/ necklace ESTRADEUR aurinkolasit/ sunglasses D&G

Ja hei kaverit, mä pidin lupaukseni. Huulipunaa. Kyllä. Ja vielä ihmisten ilmoilla. Kynnet lakkasin huulipunan kanssa mätsäävällä sävyllä ja ylle valikoitui lopulta kovin epänooramainen kokomusta asu. Pitsikoristeisesta kauluspaidasta on tullut lempipuseroni ja noista ihanista uusista pöksyistä kerron teille pian lisää. Koska lauantai-iltaani kuului myös eräässä taidenäyttelyssä piipahtaminen, oli kamerakalustoa taas sen verran mukana, että vain NYPD:n musta laukku oli tarpeeksi suuri mahduttamaan kaiken sisuksiinsa. Vielä ripaus kultaisia asusteita mukaan ja olin ready to go. Tämä look oli niin kovasti mieleeni, että tämäntyylisiä asukokonaisuuksia tulette varmasti näkemään jatkossakin. Ehkä se on sittenkin tuo huulipuna, joka on se minun juttuni..

Sunnuntai-ilta taas. Voi mihin nämä viikonloput oikein katoavat. Viikko on vierähtänyt jo uudessa blogikodissakin, ja tiedättekös, Re:fashioniin mukaan lähteminen on kyllä ollut yksi elämäni viisaimmista päätöksistä. Motivaatio blogin kirjoittamiseen vain kasvaa kohisten, blogin ulkoasu on mielestäni raikas ja olen saanut jatkaa täysin omaa juttuani osoitteen vaihdosta huolimatta. Oletteko te tunteneet olonne kotoisaksi täällä uudessa blogikodissa?

IMG_0491

 // Black. Not my cup of tea, but this time I loved this outfit! The lacy shirt is one of my favourites and the new Liu Jo- pants are gorgeous! With some golden accessories the outfit looked cute and I spent a great Saturday evening in theater wearing this look. Hope you guys had a great weekend too!


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.