KUN EPPU SAI LEMMIKIN

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt niitä on liikkeellä. Sisustuskärpäsiä. Kun sellainen puraisee, se on menoa sitten ja pian huomaatkin seisovasi tuhansien erilaisten sisustusvaihtoehtojen äärellä, ja lopputuloksena saattaa joskus olla surullisen kuuluisan Ikea-reissun kaltainen, epätoivoinen yritys laittaa kotia kuntoon.

Aina ei voi onnistua, mutta onneksi sain sentään hieman uutta ilmettä olohuoneeseen, kun löysin toinen toistaan hurmaavampia tyynyjä ja tyynynpäällisiä H&M Homesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen tehnyt jo useamman vuoden ajan sisustushankintoja Homen verkkokaupasta ja materiaalien laatu ja kestävyys ovat jopa hieman yllättäneet minut. Mikä parasta, valikoimat ovat myös vuosien varrella muuttuneet yhä kattavammiksi ja jokaiseen makuun löytyy tuotteiden seasta varmasti jotakin. Oli myös hauska huomata, että jo vuosia sitten tilaamani ja teitäkin kovasti silloin ihastuttanut neuloskuvioinen tyynynpäällinen löytyi jälleen valikoimista (täältä).

VIHAINEN KISSATYYNYNPÄÄLLINEN 2,95€ TÄÄLTÄ  PESUKARHUTYYNY 2,95€ TÄÄLTÄ

Itse olen ihastunut ennen kaikkea hauskoihin printtituotteisiin, ja nähtyäni tuon vihaisen kisun muuttui tämä koiraihminen ainakin hetkellisesti kissaihmiseksi. Alle kolmen euron tyynynpäällinen oli myös Epun mieleen, joka tietenkin kuvitteli tämän uuden tyynykasan kuuluvan itselleen. Niin tyypillistä. Arvatkaapa oliko tuo pikkuinen pesukarhutyyny kiikutettuna alta aikayksikön Epun omaan petiin.

Ja ei, ei meillä yleensä koira valtaa myös kaukosäädintä..

Psst. Älä unohda käydä jättämässä arpalipuketta Tangle Teezer-arvontaan..

// I found some cute new pillow cases and pillows to our livingroom from H&M Home. My favourite is definitely that angry cat pillowcase and guess what- it didn’t took long before Eppu had carried the racoonpillow into its own bed. Great. Maybe I will get him another one.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.