INNER ANIMAL

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen lisäksi, että lauantai-iltani oli kulttuuria pullollaan jo teatterikäynninkin ansiosta, piipahdin tutustumassa myös Inner Animal-näyttelyyn, jonka avajaisia vietettiin aurinkoisessa illassa Galleria TaideKellarissa (Aleksis Kiven katu 15). Maria Jokelan ja Tiina Routamaan maalaukset ja piirustukset vetivätkin paikalle lukuisia kiinnostuneita ja taiteen lisäksi me muodin ystävät saimme nauttia SatuMaria Boutiquessa Dead Birds & Lionheartin talven 13/14 Lions in Parallel Universe-mallistosta. Jo näyteikkunassa meidät tervetulleeksi toivottivatkin kaksi huikaisevaa kaunotarta yllään malliston helmiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yläkerta oli täynnä toinen toistaan kauniimpia luomuksia. Itse ihastuin päätä pahkaa tuohon yllänäkyvään kullan sävyissä hohtavaan upeasti leikattuun mekkoon (kuvissa oikealla). Mikäli tarvetta persoonalliselle ja näyttävälle juhlamekolle ilmaantuu, tiedän nyt mihin suunnata.

Taiteen ja piirtämisen ystävänä odotin myös innolla taideteosten näkemistä. Jokelan ja Routamaan tyylit ja teokset poikkesivat toisistaan paljon, mutta kokonaisuutena näyttely oli harkitusti koottu ja teokset eivät seinillä riidelleet keskenään. Teosten joukosta oli suorastaan mahdoton valita omaa suosikkiaan, mutta poimittakoon esimerkiksi nyt vaikkapa tuo hellyyttävä alla näkyvä eläinhahmo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ilta oli varsin onnistunut ja toivonkin näyttelylle suurta menestystä. Oli myös ihanaa vaihtaa muutama sananen Marian kanssa, joka olikin jo ehtinyt tutustua myös uunituoreeseen portaaliimme.

Inner Animal-näyttely on esillä Galleria TaideKellarissa aikavälillä 2.9.-27.9. Lisätietoja näyttelystä löydät myös täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 // Doesn’t my Saturday evening look pretty fashionable! Beautiful dresses, art and good company, what more can you ask for a great weekend. Inner Animal is an exhibition by Maria Jokela and Tiina Routamaa and in addition, we got to see Dead Birds & Lionheart’s wintercollection Lions in Parallel Universe. Looking good, isn’t it?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.