PERJANTAIPIRKKO

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

On aika tutustuttaa teidät Pirkkoon.

pirkko

Vanhan blogin puolelta minua tänne uudenkin blogikodin puolelle seuranneet aurinkoiset lukijani ovatkin jo vuosien varrella silloin tällöin nähneet piirustuksiani, mutta nyt, kun työpöydälleni on alkanut kerääntyä piirustuksia enemmän kuin tarpeeksi, ajattelin, että Pirkko voisi piipahtaa myös teidän nähtävillänne useamminkin.

Sarjakuvatyylinen piirustustekniikka on minulle se ominaisin, ja vuosia sitten, kun eräällä keskustelupalstalla minua kritisoitiin ylipirteäksi-Pirkoksi, kehittelin päässäni hahmon, joka voisi seikkailla blogien ja muodin maailmassa hieman itseironisestikin maailman menoa ihmetellen. Niin syntyi Pirkko. Tai kansainvälisesti, Pircco. ;)

Mikäli Pirkko otetaan lämpimästi vastaan, hän on luvannut tulla tervehtimään teitä vielä toistekin. Allekirjoittanut sen sijaan arkaili jo kovasti tämän ensimmäisenkin Pirkon julkaisua. Katsotaan kuinka pirteänä Pirkko matkan varrella pysyy.

Hyvää mieltä perjantaihinne, tämä pirkko suuntaa nyt Helsinkiin!

// Good morning everyone! It’s Friday once again! Because of that, let me introduce to you a girl called Pirkko. She is a cartoon character created by me who has a lot to say. Say hi to Pirkko!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.