SYKSY BOKSISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On taas se aika kuukaudesta- postilaatikkoon tuodaan musta mysteeripaketti, joka kätkee kullekin kuulle tietyn teeman mukaan kootun lähetyksen erilaisia kosmetiikkatuotteita. Itse olen ollut LivBoxin fani jo monen monen kuukauden ajan. Kukapa nyt voisi olla pitämättä kuukauden alussa ilmestyvästä yllätyspaketista, joka saa joka kerta hymyn huulille?

Syyskuun boksi ei taaskaan tehnyt poikkeusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laitoin tuotteet todelliseen tehotestiin parin päivän ajaksi, jotta osaisin paremmin esitellä ne myös teille. Ehdoton, siis ehdoton suosikkini oli paketista paljastunut Boss Jour Pour Femmen parfyyminäyte ja vartalovoide. Herkkien kukkaistuoksujen joukosta löytyy myös ripaus kirpakkaa sitrusta. Tuoksu on pehmeä, naisellinen ja erittäin ’chic’, kovin minun makuuni. Erityisesti kiitosta saa vartalovoide, johon ihastuin välittömästi.

Hyvänä kakkosena suosikeiksini nousi niin Max Factorin kullanhohtoinen luomiväri kuin Dr. Bonnerin kasviperäinen saippua vartalolle. Luomivärissä on runsaasti pigmenttiä ja parin päivän testauksen perusteella luomiväri myös pysyy ilman pohjustusvoidetta luomilla hyvin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LivBoxista löytää usein erilaisia voiteita ja puhdistusaineita, joiden testailu jää omalla kohdalleni valitettavan vähäiseksi herkän kasvojen ihon vuoksi. Louis Widmerin tuotteista olen kuitenkin aina pitänyt kovasti ja uskaltauduin testaamaan puhdistusmaitoa meikinpoistoon. Iho tuntui puhdistuksen jälkeen raikkaalta ja hyvinvoivalta ja mikä parasta, epätoivotuilta reaktioiltakin vältyttiin. Clarinsin pikakaunistaja odottaa vielä testaustaan. Säästän sen niitä pimeitä syysaamuja varten, kun ylimääräinen väsymys pitää karkoittaa kasvoilta.

LivBoxin sisältöhän hieman vaihtelee kuukausittain ja olisikin mukava kuulla, mitä sinun boksistasi paljastui.

// It’s that time of to month again! LivBox was full of surprises again and my favourites were definitely Boss’ products. There were so many new things to try out and I’m absolutely in love with this amazing box! Any familiar products for you guys?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.