ON THE TOP OF THE WORLD

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Otin varmuuden vuoksi heti eilen uuden toppini käyttöön- nyt on kesästä imettävä itseensä kaikki se energia mitä tarjolla vielä on ennen kuin syystuulet alkavat puhallella. Teinkin eilen pitkän ja leppoisan lenkin sateen raikastamassa ilmassa ja mikä olisikaan ollut parempi väri harmaata ilmaa piristämään kuin kirkas pinkki.

toppi/ top  ONLY   farkut/ jeans  H&M   kengät/ shoes  CONVERSE  kello/  watch  GUESS

vyö/ belt  LINDEX   neule/ sweater  JC  aurinkolasit/  sunglasses  LINDEX

Viikonloppu jatkuu vielä ja ajatustakaan en vielä maanantaille ole suonut, kohta ajattelin suunnata Epun kanssa reippailemaan ja josko ilta kuluisi vaikkapa Greyn Anatomia-boksin parissa. Ensi viikolla on taas paljon kaikkea luvassa, joten laiskotteluilta taitaa olla ihan sallittua.. ;) 

Kertokaahan mitä kivaa te olette viikonloppuna puuhailleet! :)

Psst.Kai olette jo käyneet jättämässä arpalipukkeenne mukaan The Way Way Back-leffalippujen arvontaan? Osallistumisaikaa on klo 18:00 asti!

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK


// Hey guys! It’s Sunday evening again and here in Finland we have enjoyed the beautiful sunny day today. I got the chance to wear my new top from Only yesterday, and I’m absolutely in love with those colors! <3


Posted in Yleinen by Bella.