VICTORIA HAS A SECRET

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Arjesta on helppo tehdä juhlaa melko pienilläkin jutuilla. Juhlan tunnun voi luoda kuoharilasillinen sunnuntai-iltana auringon laskiessa omalla parvekkeella, yhdessä poikaystävän kanssa kokattu viikonloppuillallinen tai höyryävän kuuma kuppi kahvia sohvan nurkassa sateen ropistessa ikkunan takana. Maanantaiaamunkin voi saada tuoksumaan karkilta, kun ylleen suihkauttaa ylellisen näköisestä pullosta herkullisen tuoksuisen bodymist-pilven..

Sain eräältä ystävältäni syntymäpäivälahjaksi Victoria’s Secretin Body Mistin tuoksussa Sheer Love ja rakastuin heti palavasti. Hieman hajuvesiä kevyempi iholle suihkautettava tuoksu säilyy pitkään ja on juuri sopivan hedelmäisen herkullinen minun makuuni. Pettymys olikin kuitenkin lopulta suuri, kun kuulin ystävältäni, että kyseinen tuote on hankittu ulkomailta ja Suomesta Body Mistejä ei saisi. Pikaisten googlettelujen jälkeen löysin kuitenkin netin syövereistä verkkokaupan, Parfyymi.fi:n, josta löytyi vaaaaltava valikoima sekä Victoria’s Secretin Body Mist-suihkepulloja että vartalovoiteita.

Päätin testailla kyseisestä verkkokaupasta tilaamista ja laitoin tilaukseen kuvissa näkyvän herkullisen trion. Halusin ehdottomasti tilata ”varastoon” toisen pullon Sheer Lovea, mutta pettymystä ei tuottanut myöskään Strawberries & Champagne tai Aqua Kiss-tuoksukaan. Itse asiassa raikas Aqua Kiss on tällä hetkellä eniten minun makuuni; tuoksu on suoraan kuin sateen kastelemalta kukkaniityltä ja toimii niin arjessa kuin juhlassa. Samalla on annettava kymmenen pistettä ja papukaijamerkki tälle uudelle verkkokauppatuttavuudelle, joka toimitti tuotteet minulle parissa päivässä.

Ja mikä parasta, nämä ihanat pullot toimivat kylppärissä varsin tyttömäisenä sisustuselementtinäkin.. ;) Löytyykö sinun kylppäristäsi samoja herkullisia tuoksuja?

Postaus sisältää mainoslinkin.
Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ ostoista.

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

// Now I know what everybody has been talking about! These delicious body mists from Victoria’s Secret are amazing! My favourite at the moment is definitely fresh and sexy Aqua Kiss, but also Sheer Love is perfect! Victoria has a secret, and now I know what it is.. ;)


Posted in Yleinen by Bella.