DISNEY-FANI MOSCHINO-OSTOKSILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olin iskenyt silmäni eritoten yhteen H&M:n ja Moschinon yhteistyömalliston tuotteeseen ja olin valmistautunut nappaamaan haluamani verkkokaupasta ostoskoriin heti, kun mallisto pärähtäisi myyntiin.

Paitsi, että unohdin lopulta koko asian. Ajatukseni harhautui täysin enkä ollut lainkaan valppaana sillä kellonlyömällä, kun muut jo klikkailivat villisti tavaraa ostoskoriin. Kokemus on tosin myös osoittanut sen, että aina ei onni ole matkassa vaikka sivustolla yhteistyömallistojen lanseeraamisaikaan olisikin. Muutama herkku on nimittäin takkuilevan sivuston takia jäänyt yhteistyömallistoista vuosien varrella saamatta. Nyt ei kuitenkaan ollut kyse siitä. Allekirjoittanut vain yksinkertaisesti unohti olla paikalla oikeaan aikaan.

Valkoinen Disney-printein koristeltu collegemekko kummitteli kuitenkin niin sitkeästi mielessäni, että päätin käydä koittamassa onneani iltapäivällä. Ja siellä se odotti minua! Juuri se college, jonka olin suunnitellutkin ostavani. Klik, klik. Täällä eräs Disney-fani odottelee jo innokkaana ostostaan. Vaikka mallisto olikin kuorrutettu tutuilla Disney-hahmoilla, oikeastaan vain tämä pusero tuntui osuvan omaan tyyliini. Siispä maltoin mieleni ja odotan jo innolla sitä, kun pääsen yhdistämään tämän leggareihin tai Katri Niskasen skinpantseihin.

Onnistiko teitä Moschino-ostoksilla?


Posted in muoti and tagged by NOORA.