KESÄKYNNET KUIN KARKIT

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Lukijani Charlotta inspiroi minut näpertelemään pitkästä aikaa kesämanikyyrin kuntoon, kun hän toivoi blogini puolelle kynsijuttuja. Olen ollut _äärimmäisen laiska_ tänä kesänä laittamaan kynsiäni, mutta nyt innostuin kaivamaan esiin kaapin perukoilta viime vuonna hankkimani Ciatén kaviaarimanikyyrisetin.

Kaviaarimanikyyrisetin hankin Nelly.comista ja valitsin tuolloin helmien väriksi suloisen sekametelisopan mitä ihanampia kesävärejä. Kaviaarimanikyyrihän tehdään siis levittämällä aluksi kerros haluamansa väristä pohjalakkaa kynnelle. Itse käytin blogiyhteistyön tiimoilta KoskiBeautysta saamaani ihanaa hohtavaa pinkkiä sävyä, jota levitin kullekin kynnelle ensin ohuen kerroksen, jonka jälkeen annoin lakan kuivua. Manikyyrisetissä tulee tosin myös pohjalakka mukana (voit kurkata Nellyn valikoiman täältä (klik!).

Kaviaarimanikyyrin voi toki tehdä vaikkapa jokaiseen kynteen, mutta itse halusin karkkikynnen nyt vain keskisormiin ja etusormiin. Levitin siis toisen kerroksen lakkaa kynnelle, jonka jälkeen ripottelin kynnelle mikrohelmiä. Setin mukana tulee kätevä alusta helmien ripottelua varten, josta ylimääräiset helmet saa helposti suppilon kautta takaisin pulloon. Näin helmiä ei mene hukkaan. Kun kynnen pinta on helmiä täynnä, painelin helmet varovaisesti kiinni aluslakkaan ja annoin kuivua. Toistin operaation sen jälkeen muille haluamalleni kynsille.

Jotkin mikrohelmet saattavat päästää väriä, jos kynnen päälle vielä levittää läpinäkyvän päällyslakan, mutta Lumenen Quick & Chic-lakka kävi tähän tarkoitukseen mainiosti. Päällyslakka sitoo helmet mielestäni paremmin paikoilleen.

Samalla minun on vinkattava teille myös tuosta ihanasta Born to Bion Argan Oilista, joka on tarkoitettu niin kuivan ihon kuin kynsienkin hoitoon. Käteni ovat olleet koko kesän kuivat korput, mutta tämän öljyn avulla olen saanut ne taas hieman parempaan kuntoon. Ihmeitä se on tehnyt myös kynsinauhoilleni. Suosittelen!

Sellainen karkkikynsimanikyyri tällä kertaa, kiitos Charlotalle mukavasta postausinspiksestä!

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

 

 

// Have you already tried this summer’s cutest manicure! I bought this manicure set already a year ago from Nelly.com, and yesterday I decided to make my summernails look like candies! I love this fun look and it’s definitely perfect for the summer!


Posted in Yleinen by Bella.